Αλλαγή στην κορυφή των play off – Στην 1η θέση Σιδηρόκαστρο & Καρπερή

Και πάλι αλλαγή στην κορυφή των play off τρεις αγωνιστικές πριν το φινάλε, με το Σιδηρόκαστρο και την Καρπερή να μοιράζονται την 1η θέση; Πως έγινε αυτό; Μετά την ήττα του Σκουτάρεως στον Λιθότοπο με 3-2 σε ένα ματς με ανατροπή, στην ανατροπή, καθώς η Δόξα προηγήθηκε νωρίς με γκολ του Ζιγκερίδη, η Ελπίς το γύρισε με Πασχαλούδη και Αγγελακά, αλλά ο Ερρίκος με δύο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο και πετυχαίνοντας χατ-τρικ έδωσε τη νίκη στην ομάδα του και το “δώρο” στους άλλους δύο.
Ο Εθνικός Σιδηροκάστρου κέρδισε με 4-2 εκτός έδρας τον Χείμαρρο και μάλιστα βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0 στο ημίωρο, αλλά αμέσως συνήλθε, πήγε στα αποδυτήρια με 2-1 με το γκολ του Σπανίδη και με τους Μπίντση, Τσεμπερίδη και Μαϊκόπουλος να σκοράρουν στο δεύτερο μέρος πανηγύρισε τη νίκη και το πιθανότερο είναι πως όλα θα κριθούν την τελευταία αγωνιστική στο ντέρμπι που έχει εντός έδρας με την Καρπερή. Αυτή από την πλευρά της κέρδισε εύκολα με 6-1 τον Δραβήσκο με πρωταγωνιστές τους Γεράκη και Εμμανουήλ που πέτυχαν από δύο γκολ.
Στα play out ο Ολυμπιακός Λευκώνα πήρε σημαντική ανάσα στην μάχη για την σωτηρία κερδίζοντας με 3-1 εντός έδρας την ΑΕ Χρυσού, με τους Τοπούζη, Θεοδωρίδη και τον αειθαλή Γανίκα να βρίσκουν δίχτυα, ενώ Πανσουλιακός και Δασοχώρι έμειναν στο 1-1 και συνεχίζουν να δίνουν την μάχη τους.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ:PLAY OFF
ΚΑΡΠΕΡΗ-ΔΡΑΒΙΣΚΟΣ 6-1
Σκόρερ: 10′-84′ Εμμανουήλ, 20′ Δάλλας, 36′-80′ Γεράκης, 90′ Μάνος / 18′ Μεσέρδης
Διαιτητές: Μπάτσιος-Καμπούρης-Φραγκαλάς
ΧΕΙΜΑΡΡΟΣ-ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟ 2-4
Σκόρερ: 10′ Πρασιάδης, 30′ Λεκάκης / 32′ Σπανίδης, 54′ Μπίντσης, 65′ Τσεμπερίδης, 77′ Μαϊκόπουλος
Διαιτητές: Δαουλτζής-Σάββας-Πετσιάνης
ΛΙΘΟΤΟΠΟΣ-ΣΚΟΥΤΑΡΙ 3-2
Σκόρερ: 15′-72′-74′ Ζυγκερίδης / 45′ Πασχαλούδης, 49′ Αγγελακάς
Διαιτητές: Κεφαλάς-Μαλλίδης-Αρχοντογιάννης Γ.
PLAY OUT
ΛΕΥΚΩΝΑΣ-ΧΡΥΣΟ 3-1
Σκόρερ: 37′ Τοπούζης, 52′ Γανίκας, 57΄Θεοδωρίδης / 40′ Ζήτσας
Διαιτητές: Κρυωνάς-Δουλγέρης-Σώμης
ΝΕΟ ΣΟΥΛΙ-ΔΑΣΟΧΩΡΙ 1-1
Σκόρερ: 86΄Γκατέκας / 90′ Μέτσκας
Διαιτητές: Σαφούρης-Πούλιος-Μαγής
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ-ΝΕΑ ΖΙΧΝΗ 3-0 α/α
Recommended Posts

Παρασκευή τα… σπουδαία για Πανσερραϊκό και Ερασιτεχνικό αθλητισμό
27 Ιανουαρίου, 2021

Το αντίο της SERRES 1800 στον Τάσο Σαββίδη
25 Ιανουαρίου, 2021

Γ’ Εθνική: «Θα πατήσετε την σκανδάλη ή θα προσφέρετε σανίδα σωτηρίας;»
25 Ιανουαρίου, 2021