«Αλλαγή σκυτάλης» στις ακαδημίες του Πανσερραϊκού στο μπάσκετ | Τέλος ο Καράγκουτης

«Αλλαγή σκυτάλης» στις ακαδημίες του Πανσερραϊκού στο μπάσκετ | Τέλος ο Καράγκουτης

                                 

 

Η διοίκηση του τμήματος καλαθοσφαίρισης ανδρών του Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκού ανακοινώνει ότι διακόπτει τη συνεργασία της με τον προπονητή της Ακαδημίας κ. Γιώργο Καράγκουτη.

Η ανακοίνωση του Πανσερραϊκού

Η πολυεπίπεδη και σταθερή ανάπτυξη της ομάδας μας απαιτεί πλέον συνεργάτες, οι οποίοι θα ασχολούνται αποκλειστικά με αυτήν και θα κρατούν υψηλά το φρόνημα των αθλητών που ανήκουν στο δυναμικό της και αγωνίζονται με το «λιοντάρι» στο στήθος!

Η ανάγκη αυτή γίνεται ακόμη μεγαλύτερη όταν πρόκειται για τη νευραλγική θέση του αγωνιστικά υπεύθυνου της πρότυπης «Lions Basketball Academy», ο οποίος προπονεί τους νεαρούς καλαθοσφαιριστές της που θεωρούμε το «πολυτιμότερο περιουσιακό στοιχείο» της ομάδας μας!

Ευχαριστούμε τον κ. Καράγκουτη για τη διετή προσφορά του στη σύσταση και τη λειτουργία της Ακαδημίας μας και του ευχόμαστε καλή συνέχεια με την ομάδα του Ορφέα Ν. Σκοπού.

Μέχρι την ολοκλήρωση της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου, μαζί με το υπόλοιπο προπονητικό επιτελείο της Ακαδημίας που παραμένει σταθερό (προπονητές: Τάσος Φραγκούλης και Νίκος Χατζηστεφάνου, γυμναστής Καννάς Θοδωρής), τα ηνία της Lions Basketball Academy αναλαμβάνει ο Σερραίος πτυχιούχος Φυσικής Αγωγής Α.Π.Θ. κ. Πέτρος Γρίψιος, εν ενέργεια καλαθοσφαιριστής, Χάλκινος Παγκόσμιος Πρωταθλητής και τρεις φορές Πανελληνιονίκης με τις ομάδες των Εκπαιδευτηρίων Μαντουλίδη.

 

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr