Αλλαγή πλεύσης στο Ρούπελ! Διαφορετική και δύσκολη η σεζόν…

Αλλαγή πλεύσης στο Ρούπελ! Διαφορετική και δύσκολη η σεζόν...

Με δεδομένο πως ο κορμός της περσινής ομάδας που απαρτίζονταν από τους εφήβους θα αποχαιρετίσει λόγω σπουδών στο Ρούπελ ήξεραν εξ αρχής ότι η φετινή χρονιά θα είναι εντελώς διαφορετική από τις προηγούμενες. Οι του Ρούπελ βασίζονταν ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια στους νεαρούς αθλητές της ομάδας και αυτοί έβγαζαν ασπροπρόσωπους τους ανθρώπους του Ρούπελ. Μια από τις καλύτερες φουρνιές αθλητών ωστόσο του “οχυρού” πέτυχαν τους στόχους τους (στις πανελλαδικές) παράλληλα με το μπάσκετ και για αυτό είναι άξιοι συγχαρητηρίων.

Η επόμενη μέρα..

Ο Σπύρος Ιωαννίδης σε συνεχή συνεργασία με τον Άρη Γρεασίδη προσπαθούν να φτιάξουν και φέτος μια ανταγωνιστική ομάδα με διαφορετική φιλοσοφία, καθώς το επίπεδο γίνεται πιο υψηλό στην ΕΚΑΣΑΜΑΘ και οι φουρνιές που έρχονται από πίσω είναι ιδιαίτερα μικρές για αυτό το επίπεδο με εξαίρεση 1-2 παίχτες που έχουν τα προσόντα να σταθούν στο ανδρικό της ΕΚΑΣΑΜΑΘ από φέτος. Έτσι λοιπόν μέχρι τώρα το Ρούπελ έχει κινηθεί δυναμικά , καθώς έχει κλείσει 4 παίχτες εκ των οποίων οι δυο φοιτητές (Ντινούδης,Σεφερίδης), ένας μικρός που αποτελεί επένδυση (Μουτσίδης) και ο πολύ έμπειρος Κατσικάς. Όπως ενημερωθήκατε από το sport-sidirokastro η ομάδα είναι πολύ κοντά σε ένα 3άρι και σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες η απάντηση του αναμένεται το πολύ μέσα στο διήμερο.

Οι αποδείξεις στο γήπεδο…

Σίγουρα όλα θα φανούν στο γήπεδο για την “καινούρια” ομάδα του Ρούπελ. Το μόνο σίγουρο είναι ότι υπάρχουν άνθρωποι που δουλεύουν με πολύ μεράκι και έχουν πραγματικό ενδιαφέρον για το Ρούπελ.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr