Αλλαγή πλεονεκτήματος έδρας στα play offs της Ανώτερης!

Αλλαγή πλεονεκτήματος έδρας στα play offs της Ανώτερης!

Με αλλαγή στο πλεονέκτημα έδρας θα ξεκινήσει το τελευταίο ζευγάρι των play offs στην μάχη για τις θέσεις 3-4, καθώς αν και σύμφωνα με την προκήρυξη η Serres 1800 θα ήταν αυτή που θα το είχε, θεωρήθηκε πως για να μην βγει αδικημένος ο Αστέρας Νεοχωρίου, έχοντας τερματίσει στην 1η θέση στην κανονική διάρκεια και αφού υπήρξε συμφωνία και των δύο ομάδων, να το έχει αυτός.

Έτσι λοιπόν ο πρώτος αγώνας των δύο ομάδων θα διεξαχθεί με γηπεδούχο την Serres 1800 το Σάββατο 19 Μαΐου στο γήπεδο του Χρυσού και η ρεβάνς μία εβδομάδα αργότερα στο γήπεδο του Νεοχωρίου.

Θυμίζουμε πως ο νικητής του ζευγαριού θα καταλάβει την 3η θέση και θα διεκδικήσει κόντρα στον Ολυμπιακό Ροδόπολης μία θέση στην Επίλεκτη Κατηγορία. Επίσης αξίζει να σημειωθεί πως ενώ είχε ακουστεί πως θα γίνει αγώνας για τον άτυπο τίτλο του υπερπρωταθλητή ανάμεσα σε Σκοτούσα και Κ.Καμήλα, δεν θα συμβεί κάτι τέτοιο.

Με την ευκαιρία αυτή η διοίκηση της Serres 1800 μας είχε αποστείλει και ευχαριστήρια ανακοίνωση προς την Α.Ε Χρυσού:

“Η διοίκηση και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας Serres 1800 ευχαριστούν τους αντίστοιχους της Α.Ε Χρυσού για την παραχώρηση του γηπέδου τους στις play offs αναμετρήσεις μας. Επιφυλασσόμαστε να ανταποδώσουμε ανάλογα στο μέλλον. 

Ο Πρόεδρος

Χαλκίδης Βασίλειος”

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr