Ακόμη τέσσερις μεταγραφές για το Ν.Σκοπό – Φιλική ήττα από Χρυσό

Ακόμη τέσσερις μεταγραφές για το Ν.Σκοπό - Φιλική ήττα από Χρυσό

Με τέσσερις ακόμη κινήσεις ενίσχυσε το ρόστερ της η Δόξα Ν.Σκοπού στην προσπάθεια της να παρουσιαστεί ανταγωνιστική στην Επίλεκτη Κατηγορία. Συγκεκριμένα οι ασπρόμαυροι απέκτησαν τους:

Δημήτρης Μαδένης : ο 17χρόνος ταλαντούχος τερματοφύλακας αποκτήθηκε δανεικός από τον Απόλλωνα Παραλιμνίου. Πρωταθλητής Ελλάδας με την μικτή Σερρών όπου αγωνίστηκε βασικός και πραγματοποίησε πολύ καλες εμφανίσεις.

Ηλίας Βεζυρόπουλος : Ο 23χρονος χαρισματικός επιθετικός ήρθε στην ομάδα μας για μεγάλα πράγματα.Η δύναμη και εκτελεστική του δεινότητα είναι τα στοιχεία που τον χαρακτηρίζουν.

Παναγιωτης Χαραλαμπιδης : Ο ταλαντούχος πλάγιος αμυντικός προέρχεται από την Κ20 του Πανσερραϊκού. Μπορεί να αγωνιστεί με την ίδια ευκολία και σαν χαφ, καθώς ηυ ταχύτητα αλλά και η πολύ καλή τεχνική του είναι στοιχεία που τον χαρακτηρίζουν.

Παναγιώτης Μιχαλουδης : Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή με μεγάλες δυνατότητες. Την περσινή χρόνια ξεχώρισε με τις εμφανίσεις στην ομάδα της Βεργής και φέτος είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα.

Τέλος στον δεύτερο αγώνα προετοιμασίας η ομάδα του Ν.Σκοπού ηττήθηκε με 3-1 από την ΑΕ Χρυσού, σε ένα δυνατό παιχνίδι με ένταση, πολύ τρέξιμο και δυνατές μονομαχίες ανάμεσα στις δυο ομάδες. Το μοναδικό τέρμα για την ΔΟΞΑ πέτυχε με πέναλτι ο Μεσέρδης.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr