Ακτοπλοϊκώς στην Κρήτη ο Πανσερραϊκός για το ματς με τον ΑΟΧ/Κισσαμικό

Ακτοπλοϊκώς στην Κρήτη ο Πανσερραϊκός για το ματς με τον ΑΟΧ/Κισσαμικό

Περιπετειώδης έχει γίνει το ταξίδι του Πανσερραϊκού για τα δύο τελευταία ματς του 2017, καθώς μετά την Σπάρτη, εκεί όπου ηττήθηκαν με 1-0, οι “κόκκινοι” την Πέμπτη στις 15:00 αντιμετωπίζουν εκτός έδρας τον ΑΟ Χανιά/Κισσαμικό και το βράδυ της Δευτέρας αναχώρησαν ακτοπλοϊκώς από τον Πειραιά για το Ηράκλειο, όπου και θα παραμείνουν μέχρι την ημέρα του αγώνα.

Επειδή η αγωνιστική ήταν στον “αέρα” μέχρι πριν από λίγο καιρό λόγω Κυπέλλου, η ΠΑΕ δεν μπόρεσε να βρει στις πτήσεις αεροπορικά εισιτήρια για όλους την τελευταία στιγμή και έτσι αν και ο Περικλής Αμανατίδης είχε πει πως θα ήταν προτιμότερο μετά την Σπάρτη η αποστολή να επιστρέψει στις Σέρρες αυτό δεν έγινε.

Έτσι τα “λιοντάρια” έμειναν στην Λακωνία και μετά τον αγώνα, την Δευτέρα προπονήθηκαν στην Αθήνα και στην συνέχεια μπήκαν στο πλοίο προκειμένου να φτάσουν στην Κρήτη τα ξημερώματα της Τρίτης και να προπονούνται εκεί τις επόμενες δύο ημέρες.

Ταλαιπωρία…

Όσον αφορά τα αγωνιστικά ο Παπουτσογιαννόπουλος, που δεν αγωνίστηκε ούτε στην Σπάρτη, συνεχίζει να νιώθει ενοχλήσεις και η συμμετοχή του είναι αμφίβολη.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr