Αιχμηρός Ποργιόπουλος προς φορείς του μπάσκετ: Μην μας πολεμάτε – Αγκαλιάστε την ομάδα μας!

Στο περιθώριο της γιορτής των Ικάρων και το φιλικό με τον Ηρακλή, ο προπονητής της Σερραϊκής ομάδας, Στέργιος Ποργιόπουλος δεν έκρυψε την δυσαρέσκεια του, για τα όσα περίεργα συμβαίνουν τον τελευταίο καιρό στο παρασκήνιο, εναντίον των Ικάρων, από αρμόδιους ή μη… φορείς της πόλης, που σχετίζονται με το μπάσκετ.

Ο coach των «κυανοκίτρινων» έκανε λόγο για εξωαγωνιστικό «πόλεμο» που δέχονται οι Ίκαροι ως… «δώρο» από τους φορείς για την άνοδο τους στην Β΄ Εθνική και ότι κανονικά, θα έπρεπε όλοι όσοι ασχολούνται με το μπάσκετ και τον αθλητισμό της πόλης, να αγκαλιάσουν τους Ικάρους που αποτελεί ομάδα-«βιτρίνα» για το νομό.

Το σίγουρο είναι, ότι δεν τρελάθηκε ξαφνικά ο Στέργιος Ποργιόπουλος, για να μιλήσει αιχμηρά και μάλιστα την ημέρα που οι Ίκαροι βραβεύτηκαν για την άνοδο τους στην Β΄ Εθνική, όπου και τυπικά είναι ξανά, η πιο μεγάλη ομάδα της πόλης στο μπάσκετ.

Επίσης, η αλήθεια είναι, ότι οι πληροφορίες που μαθαίνουμε τον τελευταίο καιρό ως Serressport.gr για μερικά πρόσωπα που έχουν και τα γένια και τα χτένια στην πόλη δεν είναι καλές. Βλέπουμε (διότι ήρθαν στοιχεία στα χέρια μας), ακατανόητες ανισότητες εις βάρος των Ικάρων κι επίσης εχθρική στάση προς παράγοντες που ματώνουν οικονομικά για το Σερραϊκό μπάσκετ, που εγείρει ερωτήματα.

Όπως κάνουμε πάντα, από φιλοσοφία στο Serressport.gr και το εξηγώ σε κάθε κείμενο με παρασκήνιο, εμείς δεν κυνηγάμε τις εντυπώσεις. Περιμένουμε, κάνουμε ρεπορτάζ και μετά σχολιάζουμε, πάντα με γνώμονα το καλό του Σερραϊκού αθλητισμού. Έτσι λοιπόν εδώ και μέρες, μαίνεται ένας παρασκηνιακός πόλεμος, που πραγματικά απορούμε γιατί και από ποιους προέρχεται άραγε. Κύριοι… συμμορφωθείτε!

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr