Αιφνίδιο τέλος εποχής για Χρήστο Γκαβανόζη και Ορφέα Ν.Σκοπού !

Αιφνίδιο τέλος εποχής για Χρήστο Γκαβανόζη και Ορφέα Ν.Σκοπού !

Αναπάντεχο αντίο από την διοίκηση της ομάδας του Ορφέα Ν.Σκοπού ανακοίνωσε το μεσημέρι της Δευτέρας ο πρώην πρόεδρος των “ασπρόμαυρων”, Χρήστος Γκαβανόζης. Μετά από 13 χρόνια κοινής γραμμής με τον Ορφέα και έχοντας συνδέσει το όνομα του με τις καλύτερες στιγμές της ομάδας, προχώρησε σε ανακοίνωση-αποχώρηση σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ευχαριστώντας όσους στάθηκαν στο πλευρό του και κάνοντας ειδική μνεία στον ξάδερφο του και προπονητή του Ορφέα, Χρήστο Γκαβανόζη και στον Γιώργο Καράγκουτη καθώς και στην οικογένεια του. 

Η ανάρτηση του Χρήστου Γκαβανόζη έχει ως εξής:

” Όλα τα πράγματα στη ζωή έχουν ένα τέλος και κάπου εδώ ο δικός μου κύκλος ως πρόεδρος του τμήματος καλαθοσφαίρισης του Ορφέα Νέου Σκοπού φτάνει στο τέλος του.
Από το 2008 όταν και ανέλαβα τα ηνία της ομάδας, προσπαθήσαμε να συνεχίσουμε να κρατάμε τη σημαία του Ορφέα όσο το δυνατόν ψηλότερα σε όλα τα επίπεδα, να βοηθήσουμε τα παιδιά να αγαπήσουν το άθλημα, να κάνουν φιλίες και να κοινωνικοποιηθούν μέσα από αυτό.
Προσωπικά όλα αυτά τα χρόνια έζησα πολύ δυνατές στιγμές, χαρές, λύπες συγκινήσεις, κύπελλα, υποβιβασμούς ανόδους.
Αυτό που μένει σίγουρα και είναι και η μαγεία του αθλητισμού είναι οι σχέσεις και οι δεσμοί φιλίας που δημιουργούνται και που αντέχουν στο πέρασμα του χρόνου.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάστηκα και συναναστράφηκα στην πορεία μου αυτή (αθλητές, προπονητές, διοικήσεις, διαιτητές, γραμματείες, φιλάθλους κλπ), τον σύλλογο και όλους τους ανθρώπους του Ορφέα και κυρίως τον κ. Θόδωρο Βογιάρη Θεοδωρος Βογιαρης που επί προεδρίας του είχαμε μια άψογη συνεργασία, την κατά καιρούς δημοτική αρχή και συγκεκριμένα τους δημάρχους κ. Βασίλη Κετσετζή ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΕΤΣΕΤΖΗΣ και κ.Δημήτρη Νότα Δημήτρης Νότας που ήταν δίπλα μας και αγκάλιαζαν την προσπάθεια μας.
Ιδιαίτερη μνεία θα ήθελα να κάνω σε δύο ανθρώπους, τον Γιώργο Καράγκουτη και πολύ πολύ περισσότερο στον ξάδερφο μου Χρήστο Γ. Γκαβανόζη.
Σε όλη αυτή την πορεία, στην αρχή με τον Χρήστο και αργότερα και με τον Γιώργο, μοιραστήκαμε ένα όραμα και οι τρεις μαζί, ενωμένοι σαν μια γροθιά.
Το τι πετύχαμε θα το κρίνει ο κόσμος και η ιστορία!!
Θα ήθελα τέλος να πω το μεγαλύτερο ευχαριστώ στην οικογένεια μου, την γυναίκα μου και τα παιδιά μου για την υπομονή που έκαναν όλες αυτές τις ατέλειωτες ώρες που έλειπα για τις υποχρεώσεις του Ορφέα.
Εύχομαι ό,τι καλύτερο στην ομάδα με την οποία ταυτίστηκα και αγάπησα τόσο πολύ.
Σας ευχαριστώ”

 

 

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr