Αιφνίδια παραίτηση Στύλου στην Ελπίδα Σκουτάρεως με “ευχαριστώ”!

Αιφνίδια παραίτηση Στύλου στην Ελπίδα Σκουτάρεως με "ευχαριστώ"!

Παρελθόν αποτελεί από τον πάγκο της Ελπίδας Σκουτάρεως ο Απόστολος Στύλος, καθώς όπως ανακοίνωσε το “τριφύλλι” μετά τις δύο ισοπαλίες με Διδυμότειχο και Δόξα Προσκυνητών που έριξαν την ομάδα από την 2η θέση, ο προπονητής της υπέβαλλε την παραίτηση του, η οποία έγινε αποδεκτή, με τις δύο πλευρές να λύουν την συνεργασία τους μέσα σε καλό κλίμα έχοντας επιτευχθεί ο στόχος που αρχικά είχε τεθεί. Πλέον η ομάδα είναι σε αναζήτηση προπονητή που θα αναλάβει και το “χτίσιμο” για την επόμενη σεζόν. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Μετά από μια πολύ επιτυχημένη χρόνια όπως η φετινή, στην πρώτη της χρόνια στην Γ’ Εθνική, η Ελπίς Σκουτάρεως έχει φέρει εις πέρας τον στόχο που είχε θέσει, που δεν ήταν άλλος από την παραμονή της ομάδας στην κατηγορία.
Μετά τα δυο μη θετικά αποτελέσματα, δύο ισοπαλίες και το πέσιμο της ομάδας μας από τη δεύτερη θέση ήρθε η παραίτηση και η λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Απόστολο Στύλο..
Η διοίκηση της Ελπίς και ο κόσμος της Ελπίς θέλει να τον ευχαριστήσει για το έργο που έχει κάνει στην ομάδα μας, για το πάθος που έβγαλε στον πάγκο αυτής και για την επίτευξη της παραμονής της στην Γ’ Εθνική… Του εύχεται καλή συνέχεια στην προπονητική του καριέρα με υγεία και πολύ υπομονή και είναι σίγουρη πως θα πετύχει χάρη στη σοβαρότητα και την επαγγελματικότητα που τον διακρίνει…
Η Ελπίς Σκουτάρεως βρίσκεται πλέον στην αναζήτηση του νέου προπονητή που θα καθίσει στον πάγκο της και θα προετοιμάσει την ομάδα για την νέα ποδοσφαιρική χρόνια”.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr