Αισιόδοξοι Δημητρίου και Τσαούσης για την έξοδο του Παραλιμνίου στο Οφρύνιο!

Αισιόδοξοι Δημητρίου και Τσαούσης για την έξοδο του Παραλιμνίου στο Οφρύνιο!

Ο προπονητής του Απόλλωνα Παραλιμνίου, Παύλος Δημητρίου δίνει στο ” SSN”την δική του εκτίμηση για το ματς με τον Αετό!

Θα είναι ένα από τα δυσκολότερα παιχνίδια που θα δώσουμε μέσα στην σεζόν, εκτός έδρας. Είναι μια καλή ομάδα ο Αετός, που ζορίζει κάθε αντίπαλο και θα παλέψει για τη νίκη δυνατά, όπως το ίδιο βέβαια θα κάνουμε κι εμείς απο το πρώτο λεπτό της αναμέτρησης. Δυστυχώς υπάρχει ένα ζήτημα με το γήπεδο τους, που είναι είναι μικρότερων διαστάσεων, κάτι που δυσκολεύει τις αντίπαλες ομάδες.

Ερ. Πλέον ο Απόλλωνας παίζει χωρίς άγχος και με άλλον αέρα μετά την πρώτη νίκη;

Απ. Η ομάδα θα βρει το δρόμο της έτσι κι αλλιώς! Αφήνουμε πίσω μας τα άτυχα αποτελέσματα που είχαμε και πιστεύω αγώνα με αγώνα θα βελτιωνόμαστε συνεχώς!

Ο αμυντικός του Παραλιμνίου Αντώνης Τσαούσης, είπε στο ‘SSN’:

Σίγουρα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι για εμάς. Πάμε όμως στο Οφρύνιο μόνο για τη νίκη. Είμαστε οι πρωταθλητές και δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα για την ομάδα μας. Το Παραλίμνιο και φέτος θα κάνει πορεία πρωταθλητισμού. Για αυτό σε κάθε αγώνα παλεύουμε για το θετικό αποτέλεσμα και τους τρεις βαθμούς. Τα ανεπιτυχή πρώτα αποτελέσματα δεν λένε κάτι και να το θυμάται ο κόσμος. Φέτος έχουμε μια νέα ομάδα με νέους παίκτες η οποία είναι γρηγορότερη μέσα στο γήπεδο σε σχέση με πέρυσι.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr