Αισιόδοξες προσδοκίες για νέα… ΚΥΑ και άνοιγμα SL2 & Football League αμέσως!

Αισιόδοξες προσδοκίες για νέα... ΚΥΑ και άνοιγμα SL2 & Football League αμέσως!

Παραμένει εξαιρετικά δύσκολη η εκκίνηση των δυο πρωταθλημάτων της Ένωσης Α2 και Β’ Εθνικής κατηγορίας, αλλά απο το πρωινό σημερινό ρεπορτάζ, προκύπτει ηλιαχτίδα αισιοδοξίας, για νέα ΚΥΑ, σήμερα ή αύριο, που θα περιλαμβάνει αρχικά την εναρμόνιση του πρωταθλήματος της Super League 2, στο ίδιο υγειονομικό πρωτόκολλο με την Σούπερ Λίγκα 1 (κοινώς με υποχρεωτικά εβδομαδιαία μοριακά τεστ Covid-19 και με αναβολή αγώνων αν υπάρχουν από τρεις ποδοσφαιριστές και άνω θετικοί στην πανδημία).

Εάν ισχύσει κάτι τέτοιο τότε η Α2 κατηγορία θα παίξει… επιτέλους 15 ή 22 Νοεμβρίου ενώ και η Football League, που είναι επαγγελματική κατηγορία θα μπορεί να ενταχθεί στην παράπανω οδηγία, εφόσον όλες οι ομαδες και των δυο ομίλων συμφωνήσουν να τηρήσουν, τα προβλεπόμενα. Οι αισιόδοξοι μιλούν για έναρξη στις 6 Δεκεμβρίου…το ‘SSN’ βλέπει 3/1/21. Μακάρι να διαψευστούμε και να παίξουν επιτέλους οι ομάδες ποδόσφαιρο.

Υπενθυμίζεται ότι την Τρίτη (10/11) υπάρχει προγραμματισμένο Δ.Σ. στη διοργανώτρια, ενώ άμεσα θα δοθεί και η απάντηση στην ΕΡΤ για το τηλεοπτικό συμβόλαιο.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr