Αθλητισμός ΤΕΛΟΣ! Όλα κλειστά μέχρι τις 7 Ιανουαρίου

Αθλητισμός ΤΕΛΟΣ! Όλα κλειστά μέχρι τις 7 Ιανουαρίου

Ο αθλητισμός (επαγγελματικός – ερασιτεχνικός), βρίσκεται στον… πάγο εδώ και αρκετές εβδομάδες λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, με την σημερινή απόφαση της Κυβέρνησης, δια στόματος, Στέλιου Πέτσα, να στέλνει όλες τις ομάδες, όλων των κατηγοριών, όλων των σπορ, στην εξαφάνισή τους. Ανακοινώθηκε πως παρατείνονται τα μέτρα μέχρι τις 7 Ιανουαρίου.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, ανακοίνωσε πως όλα τα μέτρα που είναι σε ισχύ σε ολόκληρη την χώρα, παρατείνονται μέχρι τις 7 Ιανουαρίου, πράγμα που σημαίνει πως και ο αθλητισμός θα συνεχίσει  βρίσκεται στον… πάγο μέχρι τότε, ενώ άγνωστο παραμένει τι θα γίνει από εκεί και μετά αλλά και με την διαξαγωγή του πρωταθλήματος της Football league, καθώς οι ομάδες θα κοντεύουν να κλείσουν έναν χρόνο από το τελευταίο επίσημο παιχνίδι τους.

Όλα τα ομαδικά αλλά και ατομικά σπορ, θα συνεχίζουν να ζουν στην εξαθλίωση, ενώ αρκετές ομάδες/τμήματα/αθλητές, θα βρίσκονται κοντά στην διάλυση.

Με τα νέα δεδομένα που προκύπτουν, αν τηρηθεί το συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα και επιστρέψουν οι ομάδες στις προπονήσεις στις 7 Ιανουαρίου, θα χρειαστούν μετά ένα εύλογο χρονικό διάστημα, 3-4 εβδομάδων, για να προπονηθούν και να φτάσουν σε κάποια φυσιολογικά επίεπδα που θα τους επιτρέψουν να αγωνιστούν και να αποφύγουν τυχόν τραυματισμούς μετά από τόσο μεγάλη αποχή.

Share