Αδικαιολόγητος ο Πανσερραϊκός…αδικαιολόγητη και η διαιτησία ξανά!(Vid)

Αδικαιολόγητος ο Πανσερραϊκός...αδικαιολόγητη και η διαιτησία ξανά!(Vid)

Για τον Πανσερραϊκό τα γράψαμε, είπαμε οτι η ομάδα δεν δικαιολογείται να δημιουργεί ευκαιρίες και με τόση ποιότητα μεσοεπιθετικά να μην σκοράρει και να μην ανατρέπει παιχνίδια που η κατοχή και οι ευκαιρίες είναι 80-20 ή 90-10 όπως χθες.

Όπως επίσης δεν δικαιολογείται η έλλειψη αμυντικής συγκέντρωσης σχεδόν σε όλα τα ματς του β΄γύρου, ενώ στο πρώτο μισό, η Σερραϊκή ομάδα είχε δεχτεί μόλις 2 γκολ, σε 10 ματς, απο μια και μόνο ομάδα!

…Όμως δεν γίνεται να μη δούμε και την περίπτωση, όπου ο διεκδικητής της ανόδου Πανσερραϊκός, με μόλις μια νίκη διαφορά απο τους δυο πρωτοπόρους, να μην έχει πάρει μισό πέναλτι υπέρ του…την στιγμή που η Καβάλα και η Βέροια -δίκαια ή άδικα- έχουν απολαύσει αυτό το «προνόμιο» όπως τείνει να εξελιχθεί τελικά για τα «Λιοντάρια».

Ο Πανσερραϊκός είχε μέτριες διαιτησίες στο φετινό πρωτάθλημα, την στιγμή που επιζητεί το φυσιολογικό και νόμιμο 50-50! Έχασε 2 φορές απο την Καβάλα και μια απο τον Πιερικό, ενώ είχε περίεργα σφυρίγματα ακόμα και στον εκτός έδρας αγώνα με την Κοζάνη, χωρίς να διαμαρτυρηθεί αναγνωρίζοντας τις ευθύνες παικτών και προπονητή! Σφαγιάστηκε απο την Βέροια και χθες ηττήθηκε απο τον Ολυμπιακό Βόλου σε ένα δικό του ματς…

Πόσο διαφορετικά θα μιλούσαμε σήμερα, εάν οι Βεργέτηδες… Αρκαδίας και Αργολίδας έβλεπαν αυτό που βλέπουν όλοι στην φάση του 65΄ και το κράτημα του Μασκανάκη; Ο Πανσερραϊκός είχε έντονη πίεση σε όλο το ματς και ειδικά στο β΄μέρος… μια νόμιμη υπόδειξη πέναλτι που δεν δόθηκε, θα άλλαζε τα δεδομένα και του αγώνα αλλά και του πρωταθλήματος!

ΕΔΩ ΟΙ ΕΠΙΜΑΧΕΣ ΦΑΣΕΙΣ:

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr