Αγώνες δρόμου για όλη την οικογένεια στην Αμφίπολη!

Αγώνες δρόμου για όλη την οικογένεια στην Αμφίπολη!

Ο ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Αν. Μακεδονίας-Θράκης, διοργανώνει μαζί με την Π.Ε. Σερρών, την Εφορεία Αρχαιοτήτων και την ΔΗΚΕΔΑ, δήμου Αμφίπολης, τον Ε’ Βρασίδειο Δρόμο, την προσεχή Κυριακή 5 Μαϊού στην Αμφίπολη. Μια καλή ευκαιρία για επίσκεψη στον ιστορικό τύμβο και το εμβληματικό άγαλμα της περιοχής μας, τον Λέοντα της Αμφίπολης, με σκοπό το κοινό να αθληθεί και να επιμορφωθεί ταυτόχρονα, τρέχοντας ή περπατώντας γύρω απο τα ιστορικά μνημεία!

Τρέχουμε στην Αμφίπολη, γνωρίζουμε την ιστορία της.

Αυτός είναι ο στόχος του αγώνα. Καλούμε την οικογένεια να ρθει στην Αμφίπολη, να ξεναγηθεί στο αρχαίο Γυμνάσιο, να τρέξει 1300μ ως το μουσείο μαζί με τα παιδιά της. Να πάρει ως αναμνηστικό μετάλλιο αντίγραφο του αρχαίου νομίσματος της πόλης, έχοντας ελεύθερη είσοδο στο μουσείο, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση. Οι μετέχοντες στα 10,000 μ θα ξεκινήσουν από το μουσείο στις 11 πμ, αφού περάσουν δίπλα από τα σημαντικά μνημεία της πόλης και τρέξουν ως το μνημείο του Λέοντος, θα τερματίσουν και πάλι στο μουσείο Για όλους υπάρχει και η διαδρομή των 2,000μ , ένας μικρός περίπατος ή τρεξιματάκι στον αρχαιολογικό χώρο Σας περιμένουμε !!!

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr