Αγωγή κατά 13 παραγόντων ομάδων της Football League κατέθεσε ο ΠΣΑΠ!

Αγωγή κατά 13 παραγόντων ομάδων της Football League κατέθεσε ο ΠΣΑΠ!

Το θέμα της ασφαλιστικής κάλυψης των ποδοσφαιριστών της Β’ Εθνικής έρχεται στο προσκήνιο με τον πλέον… επίσημο τρόπο. Όπως έγινε γνωστό, ο ΠΣΑΠ κατέθεσε αγωγή κατά της, αλλά και 13 παραγόντων ομάδων της κατηγορίας αναφορικά με την μη αποζημίωση δώδεκα ποδοσφαιριστών για ιατρικές δαπάνες και αποκατάσταση των τραυματισμών τους, όντας ανασφάλιστοι, παρά το γεγονός ότι του παρακρατείτο κανονικά το 1/3 του τιμήματος ασφαλιστικής κάλυψης.
Η νομική υπηρεσία του ΠΣΑΠ κατέθεσε την αγωγή εκ μέρους των δώδεκα παικτών για το διάστημα 2012-2014 τη Μεγάλη Δευτέρα (10/4) και ορίστηκε δικάσιμος για την 29η Μαΐου. Στους 31 εναγόμενους, εκτός από τη διοργανώτρια, είναι και ο πρόεδρός της το επίδικο διάστημα, Σπύρος Καλογιάννης, η «Εθνική Ασφαλιστική» που ασφάλιζε τότε τους ποδοσφαιριστές της Β’ και της Γ’ Εθνικής, οι αντίστοιχες εργοδότριες ΠΑΕ ή όσες από αυτές συνεχίζουν να υφίστανται και οι νόμιμοι εκπρόσωποί τους.
Μάλιστα, εκτός από τα χρήματα, οι δώδεκα παίκτες διεκδικούν και την προσωποκράτηση των 13 παραγόντων, 12 εκ των οποίων διετέλεσαν πρόεδροι ή διευθύνοντες σύμβουλοι των ΠΑΕ το συγκεκριμένο διάστημα.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr