Αγχωτική νίκη για το Παραλίμνιο στην Θάσο

Αγχωτική νίκη για το Παραλίμνιο στην Θάσο

Στο τελευταίο τέταρτο του αγώνα νίκησε… άγχος και Δόξα Θεολόγου ο Απόλλων Παραλιμνίου (2-0). Οι φιλοξενούμενοι αντιστάθηκαν για περίπου 70 λεπτά αγώνα στον πολύ κακό αγωνιστικό χώρο της Θάσου, με τον Απόλλωνα να βρίσκει τη λύση στο 74ο λεπτό, με τον Καρυοφύλλη να πετυχαίνει το 1-0 αποβάλλοντας το άγχος που σταδιακά αυξάνονταν για τους γηπεδούχους και τον Γαϊδαρτζή με πέναλτι (84’) να διαμορφώνει το τελικό 2-0.

Διαιτητές: Γιώργος Δρακίδης(Ξάνθης)

Βοηθοί: Γκοντόλιας, Εμίν Κεχαγιά(Ξάνθης)

ΔΟΞΑ ΘΕΟΛΟΓΟΥ ΠΟΤΟΥ (Γκόλφος): Μόμο, Μουλάι Ρ., Τζανετής, Αντωνιάδης, Ζούλης, Μπλάτζιος, Φεϊζάλ (80’ Χατζηγιώργης), Νιζάμης, Λάτας (70’ Μπουνταγκίδης), Αλωπούδης, Παπαδόπουλος (50’ Μουλάι Ντ.).
ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ (Δημητρίου): Παπαδόπουλος Ευ., Τοπάλ (87’ Παπαδόπουλος Στ.), Παπαδόπουλος Ι. (73’ Τάκας), Κούτλας, Κουτζαβασίλης, Τσαμπέγια (78’ Λοβέκιο), Πεκρής, Καρυοφύλλης, Λιάρας (84’ Λαδόπουλος), Γαϊδαρτζής, Ν’ Λουντούλου.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr