«Αγκαλιάζει» τους… συνονόματους της Β. Ελλάδας ο Απόλλων Καλαμαριάς!

«Αγκαλιάζει» τους… συνονόματους της Β. Ελλάδας ο Απόλλων Καλαμαριάς!

«Άνοιγμα» σε… Απόλλωνες επιχειρούν οι «κοκκινόμαυροι». Ο Όμιλος Φίλων Απόλλων Πόντου σε συνεργασία με τον ερασιτέχνη Απόλλωνα και το ποδοσφαιρικό τμήμα (μετατρεπόμενο σε ΠΑΕ σε λίγες εβδομάδες), θα υποδεχθεί στα γραφεία, τις ομάδες με ίδιο όνομα και έμβλημα το θεό της λύρας και της μουσικής, με σκοπό την δημιουργία “ομπρέλας”, από το μεγάλο σωματείο , με σχέση συνεργασίας, επικοινωνίας και εκπροσώπησης σε όλα τα θέματα που αφορούν τους συλλόγους.

Η συνάντηση θα γίνει στις 10 Ιουνίου 2017, στις 11:30 το πρωί και θα συμμετέχουν εκτός των διοικούντων της ομάδας μας, πολλοί δημοσιογράφοι και οι εξής ομάδες (μέχρι στιγμής): Απόλλων Κρύας Βρύσης Πέλλας, Απόλλων Ραχώνας Πέλλας, Απόλλων Αγίου Γεωργίου Ημαθίας, Απόλλων Μαυρονερίου Κιλκίς, Απόλλων Πευκοδάσους Κιλκίς, Απόλλων Ευρώπου Κιλκίς, Απόλλων Σταυρούπολης, Απόλλων Σόλνα Σουηδίας, ενώ γίνονται προσπάθειες να βρεθούν και οι εκπρόσωποι των Απόλλωνα Καστανά, Λιτοχώρου, Ζαγκλιβερίου, Κ.Σχολαρίου, Παλαιοκάστρου Σερρών, Δημητριτσίου Σερρών, Ν.Σεβάστειας Δράμας, Αρναίας Χαλκιδικής.
Οι εκπρόσωποι των σωματείων (προσκλήθηκαν 3 από κάθε σύλλογο), θα ακούσουν τις σκέψεις και τις ιδέες του… μεγάλου Απόλλωνα και θα καταθέσουν και αυτοί τις δικές τους προτάσεις. Μια νέα συνεργασία ξεκινάει, ελπίζοντας να μακροημερεύσει!
Στους επισκέπτες-εκπροσώπους των ομάδων, εκτός των κερασμάτων σε μπουφέ, θα δοθούν και κάποια δωράκια από τον Όμιλο και την ομάδα. Η προσπάθεια του Ομίλου δεν μένει μόνο στις ομάδες που έχουν ως όνομα τους τον Απόλλωνα.

Υπάρχουν πολλά Ποντιακά χωριά , με τα οποία διατηρούν άριστες σχέσεις και θα υπάρξει άμεση συνεργασία και με αυτά, όπως Γερακαρού, Ποντοηράκλεια Κιλκίς, Πεντάβρυσος Καστοριάς, Λιθότοπος Σερρών, που αποτελούν μεταξύ άλλων τις επόμενες προτεραιότητες… ανοίγματος και κοινού βηματισμού.
Πηγή: apollonpontou.com

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr