Αγιασμός για όλα τα αγωνιστικά τμήματα του Πανσερραϊκός BC

Αγιασμός για όλα τα αγωνιστικά τμήματα του Πανσερραϊκός BC

Η «οικογένεια» του Πανσερραϊκού Κρι Κρι σας προσκαλεί αυτή την Κυριακή 7 Οκτωβρίου και ώρα 11:00, στο κλειστό γυμναστήριο της Ομόνοιας για τον καθιερωμένο Αγιασμό της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου (2018 -2019).

Οι αθλητές όλων των αγωνιστικών τμημάτων καθώς και της Ακαδημίας, μαζί με τους γονείς και φίλους τους, τους προπονητές και τους παράγοντες, τους συνεργάτες και τους χορηγούς της ομάδας, θα έχουν την ευκαιρία να γνωριστούν μεταξύ τους και να ενημερωθούν για τον προγραμματισμό, τη λειτουργία και τους στόχους της νέας αγωνιστικής σεζόν.

Στην εκδήλωση θα παρουσιαστεί η μπουτίκ των «λιονταριών», ενώ το πρόγραμμα θα συνεχιστεί με δύο ξεχωριστούς αγώνες επίδειξης:

▪️Στον πρώτο θα λάβουν μέρος οι αθλητές με αμαξίδιο

▪️Και στον δεύτερο θα αναμετρηθούν οι Έφηβοι με τους Παίδες, υπό την καθοδήγηση του πολυνίκη προπονητή της Α1 και συνεργάτη της ομάδας κ. Βαγγέλη Αλεξανδρή.

➡️Σας περιμένουμε όλους εκεί‼️

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr