Αγιασμός Ακαδημιών και πρόβα τζενεράλε για τους Ικάρους στις 19:00

Αγιασμός Ακαδημιών και πρόβα τζενεράλε για τους Ικάρους στις 19:00

Τον καθιερωμένο τους αγιασμό πραγματοποίησαν και φέτος οι Ίκαροι μαζί με τις ακαδημίες των «κυανοκίτρινων», μια εβδομάδα πριν το εναρκτήριο τζάμπολ του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής. Με 572 παιδιά στην… σύνθεση τους, οι «κυανοκίτρινες» ακαδημίες μοιάζουν ασυναγώνιστες στον χώρο του μπάσκετ για το νομό Σερρών!

 

Τα παιδιά από τα 12(!) τμήματα υποδομής των Ίκαρων, έλαβαν αναμνηστικά δώρα (μπάλες, tshirt, μπρελόκ και τετράδια) και διαγωνιστήκαν σε αρκετά παιχνίδια καλαθοσφαίρισης, υπό την υψηλή εποπτεία του Παναγιώτη Σπανού και του Βασίλη Χρυσανθίδη, ενώ και το ΔΣ της ομάδας, με τους πρωτεργάτες Τάσο Παναγιώτου και Άρη Αθανασιάδη παραβρέθηκε στην ωραία εκδήλωση.

 

Παρόντες από τους φορείς της πολιτείας ο Αντιπεριφερειάρχης Σερρών κ. Γιάννης Μωυσιάδης, ο Δήμαρχος Σερρών κ. Πέτρος Αγγελίδης, ο πρόεδρος του ΟΠΑΚΠΑ κ. Μαργαρίτης Χατζημαργαρίτης, εκπρόσωπος του Βουλευτή κ. Μιχάλη Τζελέπη και ο χορηγός της εκδήλωσης κ. Κώστας Πασχαλίδης.

 

Το απόγευμα στις 19:00 η ομάδα των Ικάρων πραγματοποιεί πρόβα τζενεράλε κόντρα στην Ευκαρπία Θεσσαλονίκης, αφού την ερχόμενη Κυριακή ξεκινά το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής και οι Σερραίοι υποδέχονται την Αγία Βαρβάρα Καβαλάς, στο ΔΑΚ Σερρών.

 

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr