«Αγανάκτηση Γεωργιάδη για την μη έναρξη της Football League»

Ο μεσοεπιθετικός του Πανσερραϊκού, Γιώργος Γεωργιάδης, με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, σχολίασε τις συνεχόμενες αναβολές για το πρωτάθλημα της Football League, κάνοντας λόγο για κοροϊδία.
Η Football League αναμένει ακόμα την Πολιτεία και την Επιτροπή Λοιμωξιολόγων για να μάθει πότε θα ξεκινήσει και ΑΝ, με τους παίκτες των ομάδων που συμμετέχουν στην κατηγορία να ξεσπούν, καθώς θέλουν να αγωνιστούν, μετά από απραξία σχεδόν ενός χρόνου.
Στο πλαίσιο αυτό, ο έμπειρος μεσοεπιθετικός του Πανσερραϊκού, Γιώργος Γεωργιάδης, με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, έκανε λόγο για κοροϊδία που συνεχίζεται, τονίζοντας πως πρέπει να βγει μια απόφαση σύντομα.
Η κατάσταση με τις αναβολές στην Football League έχουν αγανακτήσει όλους τους παίκτες των «Λιονταριών», καθώς τόσο ο αρχηγός, Δημητρης Γκούρτσας όσο και οι άλλοι ποδοσφαιριστές της ομάδας, εξέφρασαν την δυσαρέσκεια τους στη νέα αναβολή του πρωταθλήματος στα social media.
Αναλυτικά όσα έγραψε στο facebook ο Γιώργος Γεωργιάδης:
«Από αναβολή σε αναβολή! Η κοροϊδία συνεχίζεται. Επιτέλους βγάλτε μια απόφαση. Ένα χρόνο απραξίας και συνεχίζουμε».
Recommended Posts

Δυσαρέσκεια απο τα σωματεία για τις εκλογές της ΕΠΣΣ ενώ εκκρεμούν εγκρίσεις στο Μητρώο!
01 Μαρτίου, 2021

Εκτός Πανσερραϊκού για προσωπικούς λόγους ο Στεργίδης!
01 Μαρτίου, 2021