Αγανάκτηση Αθανασιάδη: «Βιασμός από τον κ. Παπαγεωργίου

Αγανάκτηση Αθανασιάδη: «Βιασμός από τον κ. Παπαγεωργίου

Ο Άρης Αθανασιάδης μίλησε στο Basketblog.gr :

Τη δική του παρέμβαση αναφορικά με το διαιτητή κ. Παπαγεωργίου και τη διαιτησία του αγώνα ανάμεσα στους Μαχητές-Πειραματικού και τους Ικάρους Σερρών θέλησε να κάνει ο πρόεδρος των φιλοξενούμενων, κ. Αριστείδης Αθανασιάδης.Οι Ίκαροι STIHL έχασαν στο κλειστό των Πευκών και ηττήθηκαν από τους Μαχητές-Πειραματικού, ένα δικό τους ματς… που υπο «ΚΣ διαιτησίας» θα είχαν κερδίσει απο την πρώτη περίοδο, τότε που προηγήθηκαν με σκορ 19-9! Η Σερραϊκή ομάδα, έχει έντονα παράπονα από τη διαιτησία, κάνοντας λόγο για αλλοίωση αποτελέσματος, τονίζοντας βέβαια πως δεν είχαν κανένα θέμα από τους Μαχητές-Πειραματικού και τη φιλοξενία τους.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο πρόεδρος των Ικάρων:

«Σήμερα αυτό που ζήσαμε ήταν ένας βιασμός από τον κ. Παπαγεωργίου. Δεν έχουμε κανένα πρόβλημα με τους Μαχητές-Πειραματικού και τη φιλοξενία τους, αλλά μόνο με τη διαιτησία του κ. Παπαγεωργίου. Κάποιοι διαιτητές παίζοντας καλά τα Πεύκα νομίζουν ότι θα έχουν εξέλιξη στο χώρο, Ο κ. Παπαγεωργίου όμως απέδειξε ότι δυστυχώς για αυτόν δεν έχει ούτε την ικανότητα, ούτε το ανάστημα για κάτι τέτοιο. Δεν θα προχωρήσουμε σε καμία αναπαραγωγή βίντεο με φάσεις, όμως θα ήθελα να πω ότι αυτό που ζήσαμε το απόγευμα της Κυριακής δεν έχει ξαναγίνει. Είμαι 17 χρόνια στο χώρο, έχω βρεθεί με τους Ικάρους Σερρών στην Α2, έχουμε ζήσει ιστορικές στιγμές, αλλά σε όποια κατηγορία κι αν βρεθήκαμε, δεν έχω ξαναζήσει όσα συνέβησαν στο παιχνίδι αυτό και ειδικά στο τελευταίο 5λεπτο. Ως σωματείο δεν ζητήσαμε ποτέ την εύνοια της διαιτησίας απαιτούμε όμως ίση μεταχείριση. Τέλος ευχόμαστε στην ομάδα των Μαχητών – Πειραματικού πολλές επιτυχίες στο πρωτάθλημα γιατί το αξίζουν και δεν έχουν ανάγκη κανέναν κ. Παπαγεωργίου για να πετύχουν τους στόχους τους».

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr