Αγανάκτησαν στον Απόλλωνα Παραλιμνίου από τις συνεχόμενες κακές διαιτησίες…… φτάνει πιά.

Αγανάκτησαν στον Απόλλωνα Παραλιμνίου από τις συνεχόμενες κακές διαιτησίες...... φτάνει πιά.

Για δεύτερο συνεχόμενο εκτός έδρας παιχνίδι βρισκόμαστε στην δυσάρεστη θέση να δώσουμε τα “συγχαρητήρια” μας σε Έλληνες διαιτητές. Μετά τον ανεκδιήγητο Σιδηρόπουλο, του συνδέσμου Πέλλας, στο παιχνίδι με τον Εύοσμο που όχι απλά ήταν ΚΑΚΟΣ διαιτητής αλλά είχε το θράσος να ειρωνεύεται και να μιλάει χυδαία στους παίκτες μας αλλά και στον προπονητή μας. Σήμερα έρχεται ένας άλλος διαιτητής, ο Γιαπουτζής Θεόδωρος του συνδέσμου Ξάνθης, να κάνει παρόμοια διαιτησία δίνοντας και αυτός ανύπαρκτο πέναλτι, δίνοντας και αυτός με την παραμικρή επαφή φάουλ.

Φτάνει πια Κύριοι! Το γεγονός ότι ο Απόλλωνας είναι αδιάφορος βαθμολογικά δεν σας επιτρέπει να έχετε τέτοια συμπεριφορά. Δεν σας επιτρέπεται να παίζετε με την ομάδα μας! Δεν είμαστε περιπλανώμενος θίασος να γυρνάμε την βόρεια Ελλάδα και να γελάτε πίσω από την πλάτη μας.

Είστε τόσο κακοί διαιτητές άραγε…;

πηγή: apollonparalimniou.gr

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr