Αγάπη… διαρκείας για τον Εθνικό Σιδηροκάστρου!

Αγάπη... διαρκείας για τον Εθνικό Σιδηροκάστρου!

Ξεκίνησε την Πέμπτη 12 Ιουλίου η διάθεση των καρτών διαρκείας της αγωνιστικής Περιόδου 2018-19 για τον Εθνικό Σιδηροκάστρου και οι νεοφώτιστοι κάλεσαν όλους τους φίλους της ομάδας να αποδείξουν ακόμα μια φορά τη διαχρονική στήριξή τους στην προσπάθεια του ΕΘΝΙΚΟΥ, με την αγορά των εισιτηρίων.

Η διοίκηση σε μια ένδειξη σεβασμού και παράλληλα κατανόησης της οικονομικής κατάστασης στην οποία βρίσκεται η χώρα και η περιοχή, διατηρεί την ίδια χαμηλή τιμή (50€) στις Κάρτες Διαρκείας 2018-19.

Τα εισιτήρια διαρκείας ισχύουν για όλους τους εντός έδρας αγώνες της ομάδας στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, στο Κυπελλο της ΕΠΣ Σερρών και στα φιλικά παιχνίδια.

Όσοι επιθυμούν να προμηθευτούν τις νέες κάρτες διαρκείας, μπορούν να έρθουν σε επικοινωνία με τα μέλη του Δ.Σ. στα τηλέφωνα:
‭697 8554433‬, ‭697 2085020‬ και 693 7954887

Τέλος το Διοικητικό Συμβούλιο του Εθνικού ευχαριστεί θερμά την επιχείρηση Sports Valley, η οποία είναι ο μεγάλος χορηγός των φετινών καρτών διαρκείας.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr