Αβράμης : ” Ήμασταν μια οικογένεια στον Εθνικό, πάω σε μια ομάδα που θέλει να πρωταγωνιστήσει “.

Αβράμης : " Ήμασταν μια οικογένεια στον Εθνικό, πάω σε μια ομάδα που θέλει να πρωταγωνιστήσει ".

Μετά από μια εξαιρετική χρονιά στον Εθνικό, ο 25χρονος επιθετικός Αλέξανδρος Αβράμης αποχαιρετάει την ομάδα του Σιδηροκάστρου με την οποία αγωνίστηκε για μια τριετία και πηγαίνει στην Νίκη Ευκαρπίας που αγωνίζεται στο τοπικό της Θεσσαλονίκης (ΕΠΣΜ).

Ο πρώτος σκόρερ της Επίλεκτης με 24 γκολ θεωρείται παίχτης της Ευκαρπίας εδώ και λίγες ώρες και το SSN ήρθε σε επικοινωνία μαζί του για αυτή την νέα πρόκληση στην καριέρα του. Δίνοντας έμφαση στο οικογενειακό κλίμα διοίκησης-παιχτών και ευχαριστώντας άπαντες στον Εθνικό, δήλωσε έτοιμος για την νέα του πρόκληση.

Άλεξ συγχαρητήρια για την μεταγραφή σου στην Ευκαρπία. Πως πήρες την απόφαση να αποχωριστείς τον Εθνικό μετά από μια πολύ καλή τριετία. Ήταν μια δύσκολη απόφαση;

Ήταν 3 χρόνια με πολύ όμορφες αλλά και δύσκολες στιγμές , ήταν μια πολύ δύσκολη απόφαση για εμένα να αποχωρήσω !

Αποχωρίζεσαι μια ομάδα που έπαιξες πρωταγωνιστικό ρόλο και βοήθησες τα μέγιστα για την άνοδο την φετινή περίοδο όντας ο πρώτος σκόρερ της ομάδας. Τι συνέβαλε σε αυτό; πως ήταν το κλίμα της ομάδας αυτό το διάστημα τόσο αγωνιστικά όσο και διοικητικά.. Δύο λόγια για αυτό.

Είμαι πολύ περήφανος που αγωνίστηκα σε μια τόσο ιστορική ομάδα όπως είναι ο Εθνικός , η προσπάθεια για την πορεία του Εθνικού αλλά και για την δίκη μου επίδοση ήταν συνολική , δουλέψαμε όλοι μαζί για να φτάσουμε την ομάδα στο επίπεδο που της αξίζει και είμαι πολύ χαρούμενος που στο τέλος τα καταφέραμε. Περάσαμε και πολύ όμορφες αλλά και πολύ δύσκολες στιγμές , όμως διοίκηση και παίκτες πάντα ήμασταν μια οικογένεια και καταφέραμε να αντιμετωπίσουμε την κάθε δυσκολία !

Είσαι σε μια πολύ καλή ηλικία για να εξελιχθείς και να φτάσεις ακόμη ψηλότερα. Είναι στις φιλοδοξίες σου κάτι τέτοιο; Θεωρείς αυτή την μεταγραφή ένα σκαλοπάτι για κάτι παραπάνω;

Τα πάντα στο ποδόσφαιρο είναι εφικτά , και το μέλλον είναι μπροστά μου , θα συνεχίσω να δουλεύω κάθε μέρα περισσότερο και να είμαι έτοιμος για την κάθε ευκαιρία που θα μου δοθεί . Πηγαίνω σε μια ομάδα με φιλοδοξίες και προοπτική να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο και σε υψηλότερες κατηγορίες.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr