Ίκαροι προσεχώς… θα μοιράσουν και ποπ-κορν!

Ίκαροι προσεχώς… θα μοιράσουν και ποπ-κορν!

Είναι απολαυστικό μεσ’ το κατακαλόκαιρο να ακούς για μεταγραφολογία σε όλα τα σπορ και ο νους σου να ταξιδεύει ταχύτατα σε παιχταράδες που θα προσφέρουν ντρίπλες, γκολ, καλάθια, ιαχές, πανηγυρισμούς και κύπελλα… σαν τρέιλερ από την αγαπημένη σου σειρά, που περιμένεις να δεις τι θα συμβεί στην επόμενη σεζόν.

Το απολαυστικότερο όμως, στην Ελλάδα της κρίσης, είναι να υποστηρίζεις ομάδες που μπορούν να σου προσφέρουν όχι μόνο το όνειρο άλλα και τους παιχταράδες, ώστε να γίνει το τρέιλερ της «ιδέας» σου, πραγματικότητα.

Στην πόλη που διαβάζεται κι ανάποδα… αυτό το προσεχώς, συμβαίνει εδώ και τρία χρόνια μόνο στο μπάσκετ, κάθε καλοκαίρι το βλέπεις και κάθε Μάη, το ζεις! Βήμα, βήμα, σκαλί-σκαλί, οι Ίκαροι επανέρχονται στην φυσική τους θέση, στα ψηλά!

Τα δύσκολα πέρασαν και μάλιστα ανώδυνα, αφού ακόμα και στα χαμηλά, οι «κυανοκίτρινοι» δεν έχασαν την λάμψη τους, δεν σκόρπισαν, δεν έκαναν εκπτώσεις στα όνειρα, όπως χαιρέκακα περίμεναν κάποιοι. Αντίθετα, συσπειρώθηκαν και με πίστη σε ισχυρές κοινωνικές έννοιες, όπως η παρέα και η αθλητική οικογένεια, κατάφεραν να δώσουν προσδοκία στους φιλάθλους, στους νεαρούς αθλητές και σε όσους περιστρέφονται γύρω από τον οργανισμό των Ικάρων. Το πίστεψαν, το βιώσαν, τα κατάφεραν.

Το είχαν ξανακάνει και γνώριζαν, εμπιστοσύνη ήθελαν και απέδειξαν ότι μπορούν. Άλλωστε οι ίδιοι είναι, αυτοί που φορούν την «πανοπλία» και δέχονται κάθε μέρα τα πυρά, από αυτούς που «γνωρίζουν» μπασκετάκι… αλλά εκεί που όντως γνωρίζουν μπασκετάκι, έξω από  το νομό, κάνεις δεν αμφέβαλε ούτε στιγμή για το μέταλλο των Ικάρων, μη έχοντας διλήμματα για το ποια φανέλα να φορέσουν, ώστε να κάνουν πρωταθλητισμό.

Σοφότεροι; Δυνατότεροι; Καλύτεροι; Θα δείξει… το σίγουρο είναι ότι επέστρεψαν! Το σίγουρο είναι ότι έφτιαξαν και πάλι Σερραϊκό κορμό που κερδίζει, με Γεωργιανό, με Γρίψιο, με Γκούτζια, με Τράκα και Θολιώτη ενδεχομένως και με πιτσιρικαρία που θα ψηθεί από τον μετρ Ποργιόπουλο. Μα πάνω από όλα, με «όνειρα θερινής νυκτός», που τόσο έχουμε ανάγκη να πιστέψουμε και γίνονται πράξη και λέγονται Κακιούζης… και κάποιοι ακόμα που είναι on the road και ανεβάζουν εδώ και χρόνια ομάδες, προσφέροντας θέαμα και ουσία!

Όλα λειτουργούν βάσει σχεδίου… αρχιτεκτονικού και όταν θα καταλήξει εκεί που πρέπει, θα κοιτάμε όλοι σε αυτή την πόλη πυροτεχνήματα. Τα κανονικά… αυτά που ανάβουν στα εγκαίνια!

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr