Ήττα με το κεφάλι ψηλά για τον Ορφέα !

Ήττα με το κεφάλι ψηλά για τον Ορφέα !

ΟΡΦΕΑΣ Ν.ΣΚΟΠΟΥ  57-66  ΚΑΟΔ

 

Πραγματοποιώντας μια ψυχωμένη και δυναμική εμφάνιση ο Ορφέας κοίταξε στα “μάτια” την έμπειρη ομάδα του ΚΑΟΔ και επί 34′ ήταν πολύ κοντά στην νίκη,όμως κάποια λάθη και η αστοχία στο τελευταίο πεντάλεπτο έγειραν την πλάστιγγα υπέρ των φιλοξενουμένων. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ορφέας παρατάχθηκε με δυο σημαντικότατες απουσίες,καθώς Γάτος και Δροσινός δεν αγωνίστηκαν στην σημερινή αναμέτρηση.

Την δεύτερη του ήττα στο πρωτάθλημα γνώρισε το σύνολο του Χρήστου Γκαβανόζη, που πάλεψε πολύ και η ήττα αυτή σίγουρα δεν αφήνει στεναχώρια βάση προσπάθειας. Οι γηπεδούχοι μπήκαν καλά στο παρκέ,αλλά στην συνέχεια οι Δραμινοί πιέζοντας παντού πήραν προβάδισμα τριών πόντων (15-18) με το τέλος του δεκαλέπτου. Στο δεύτερο δεκάλεπτο, οι “ασπρόμαυροι” συνέχισαν να έχουν πολύ καλό πρόσωπο και το ημίχρονο βρήκε τις δυο ομάδες σε απόλυτη ισορροπία(34-34).

Στην 3η περίοδο η μια ομάδα συμβάδιζε με την άλλη και στο 30′ το σκορ ήταν 52-53. Στην καθοριστική τελευταία περίοδο η εμπειρία του ΚΑΟΔ σε συνδυασμό με τα λάθη και την αστοχία του Ορφέα ήταν αρκετά ώστε να δώσουν την νίκη. Εξαιρετική εμφάνιση για τους “ασπρόμαυρους” έκανε ο Λαγός,ενώ από κοντά ήταν και οι Αχτσής και Θεοδωρόπουλος. Μια ομάδα μόνος του ήταν ο Μανιώτης από την άλλη πλευρά. Ο Ορφέας συνεχίζει το δύσκολο πρόγραμμα,καθώς την επόμενη εβδομάδα θα υποδεχτεί τον Αστέρα Καβάλας.

Τα δεκάλεπτα: 15-18,34-34,52-53,57-66.

Ορφέας Ν. Σκοπού (Χ. Γκαβανόζης): Καραμπατζάκης 3(1) , Γεωργόπουλος 2, Δούμας., Λαγός 17(4), Αχτσής 11(3), Θεοδωρόπουλος 10(1), Καρακάσης., Λουλούδης 4(1), Γιοβάνης 3, Καρπουχτσής., Χαβαλές 7 (1).

ΚΑΟΔ (Γρηγοριάδης Ν): Ταχυρίδης 6, Μανιώτης 29(5), Καρατσομπάνης., Γιάγκου 9 (1), Μελλιάδης., Καλογιαντσίδης., Τοσουνίδης 8, Μποβασιάνος 10, Σαββόγλου2.

Share