Ήταν όλοι τους εκεί! | Η Σερραϊκή μπασκετική κοινότητα τίμησε τον coach Χρυσανθίδη!

Ήταν όλοι τους εκεί! | Η Σερραϊκή μπασκετική κοινότητα τίμησε τον coach Χρυσανθίδη!

Ένα απο τα κορυφαία στελέχη του αθλητισμού και ειδικότερα του μπάσκετ της πόλης των Σερρών, ο Βασίλης Χρυσανθίδης, προσκάλεσε σε ένα εντυπωσιακό τραπέζι στο εστιατόριο «Ελλήνων Γεύσεις», όλους τους εν ενεργεία καλαθοσφαιριστές, με τους οποίους έχει συνεργαστεί, καθώς και τους προπονητές και γυμναστές της σεζόν 2018-19, για να τους ευχαριστήσει!

…Και ήταν όλοι τους εκεί!

Ο coach Χρυσανθίδης, που έχει περάσει ως προπονητής, απο όλες τις μεγάλες ομάδες μπάσκετ της πόλης μας και τα τελευταία χρόνια δραστηριοποιείται στην ιστορική ΑΕΣ, κατάφερε να συγκεντρώσει σχεδόν 100 ανθρώπους του αθλητισμού και του μπάσκετ, απο ολα τα ηλικιακά κλιμάκια, που ήρθαν να τιμήσουν με την παρουσία τους τον δάσκαλο της καλαθοσφαίρισης Βασίλη!

Μέσα σε οικογενειακό κλίμακα, παίκτες, συμπαίκτες, αντίπαλοι, Ίκαροι, Πανσερραικός, ΑΟΣ, ΑΕΣ και πολλοί άλλοι αθλητές, απο διάφορους συλλόγους που συνεργάστηκαν με τον coach Χρυσανθίδη, πέρασαν όμορφα, θυμήθηκαν ιστορίες, σχολίασαν την κατάσταση στο τοπικό και το πανελλαδικό μπάσκετ, ενώ δεν παρέλειψαν να αναφερθούν και στον τελικό της Euroleague, που διεξαγόταν εκείνη την ώρα, ή στα επιτεύγματα του Γιάννη Αντετοκούνμπο στο NBA.

Ο Βασίλης Χρυσανθίδης, έιναι ιδιαίτερα αγαπητός στις νεαρές ηλικίες των αθλητών και έχει καταφέρει να αναδείξει ουκ ολίγα ταλέντα στο νομό Σερρών. Η αγάπη του για τον αθλητισμό εκφράζεται και μέσα απο τα κοινά της τοπικής αυτοδιοίκησης, όπου δραστηριοποιείται πολλά χρόνια και έχει καταφέρει να δημιουργήσει έργο στην αθλητική κοινότητα της πόλης.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr