Ήταν όλοι εκεί…νέες πτήσεις για τους Ικάρους!

Ήταν όλοι εκεί...νέες πτήσεις για τους Ικάρους!

Παλιοί και νέοι παίκτες των Ικάρων συναντήθηκαν στην πρώτη μέρα, της προετοιμασίας των «κυανοκίτρινων» για την σεζόν 2018-19. Με πρωτεργάτη τον head coach της ομάδας Κώστα Σίσκο που επέστρεψε σε γνώριμα λημέρια μετά το 2013, οι παλιοί, οι νέοι και οι νεαροί παίκτες της ομάδας έδειξαν διάθεση για μπάσκετ προκειμένου να κερδίσουν το νέο προπονητή!

Οι Σερραίοι, Γρηγόρης Κάτος, Βασίλης Δούκας και Γιώργος Παπαδόπουλος  επέστρεψαν μετά από ένα χρόνο σε Άρη, ΧΑΝΘ και ΕΑ Πατρών αντίστοιχα, ενώ ο Δημήτρης Καραμπέκης, φόρεσε επιτέλους τα «κυανοκίτρινα», αφήνοντας το Πευκοχώρι και μια μπασκετική περιήγηση ετών, που τον γέμισε εμπειρίες. Οι νέοι παίκτες μέχρι στιγμής… ειναι ο Πασχάλης Κουτσοκώστας, φοιτητής ΤΕΦΑΑ Σερρών και αγωνιζόταν στην ΧΑΝΘ, καθώς και το μεγάλο ταλέντο στα guard, ο Ελληνοσουηδός Παύλος Παυλίδης.

Σύσσωμο το ΔΣ της Σερραϊκής ομάδας βρέθηκε στην πρεμιέρα της προετοιμασίας, καθώς και πλήθος δημοσιογράφων που τίμησαν τους Ικάρους. Το κύριο σχόλιο στα πηγαδάκια που στήθηκαν… πέρα από τα νέα αποκτήματα, είχε να κάνει με το γεγονός ότι οι Ίκαροι είναι μια ομάδα… δρόμο από την Α2, κάτι που ενδιαφέρει όλους, εντός κι εκτός μπάσκετ στο νόμο Σερρών.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr