Ήρθαν, είδαν και… νίκησαν!

Ήρθαν, είδαν και... νίκησαν!

Μία θλιβερή εικόνα που όμως αντικατοπτρίζει και την πραγματικότητα του ελληνικού ποδοσφαίρου και ειδικά της Football League, η οποία έκανε ότι μπορούσε προκειμένου να επαληθευτούν όσοι έλεγαν πως αρκετές ομάδες δεν θα καταφέρουν να ολοκληρώσουν τις υποχρεώσεις τους. Οι παίκτες του Πανσερραϊκού εμφανίστηκαν στον αγωνιστικό χώρο του Δημοτικού γηπέδου συνοδεία του διαιτητή Δραγάτη και των βοηθών, αλλά η Σπάρτη δεν ήταν εκεί.

 

Όπως είχε γίνει γνωστό η ομάδα της Λακωνίας δεν ταξίδεψε στις Σέρρες, με 15 συνολικά ποδοσφαιριστές της να καταθέτουν προσφυγή και έτσι οι “κόκκινοι” θα πάρουν για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική άνευ αγώνος τους τρεις βαθμούς, ενώ η Σπάρτη θα δεχθεί μηδενισμό, αφαίρεση βαθμών και χρηματικό πρόστιμο.

 

Για την ιστορία ο Διλμπέρης παρέταξε τους: Μέλκα, Ντοράγκι, Ιωαννίδη, Βοσκόπουλο, Καψάλη, Τσιμίκα, Γαβριηλίδη, Φουσού, Ρούτση, Κάκκο, Γκούρτσα.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr