Έχουν το “ναι” των παικτών, ψάχνουν τρόπο για ανανεώσεις στον Πανσερραϊκό!

Έχουν το "ναι" των παικτών, ψάχνουν τρόπο για ανανεώσεις στον Πανσερραϊκό!

Η απόφαση του Πανσερραϊκού για την συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Football League είναι ειλημμένη και μένει να ξεκαθαρίσει πως ακριβώς θα διαμορφωθεί ο τρόπος διοίκησης της ομάδας, κάτι το οποίο αναμένεται να γίνει καλώς εχόντων την Παρασκευή, καθώς ο πρόεδρος της ΠΑΕ Κωνσταντίνος Νικόλτσιος που έχει αναλάβει όλο αυτό το διάστημα, αποτελεσματικά όπως φαίνεται, να κρατήσει ζωντανή την ομάδα στην κατηγορία, θέλει να ενημερώσει τον κόσμο για το τι και πως θα γίνει.

Την ίδια ώρα φαίνεται πως “τρέχουν” ταυτόχρονα και διάφορα άλλα ζητήματα που αφορούν το ποδοσφαιρικό τμήμα γιατί είναι δεδομένο πως χρόνος δεν υπάρχει και ότι είναι να γίνει πρέπει να γίνει άμεσα, είτε αυτό λέγεται προπονητής, είτε λέγεται μεταγραφές.

Σε αυτό το πλαίσιο ο Πανσερραϊκός φαίνεται πως έχει αποσπάσει το “ναι” από έξι ποδοσφαιριστές προκειμένου να ανανεώσουν τα συμβόλαια τους, αλλά το θέμα αυτή την στιγμή είναι το… πως θα γίνει αυτό. Οι Γκούρτσας, Βοσκόπουλος, Σιάκκας, Ρούτσης, Τσιμίκας και Ρίστιτς φαίνεται πως είναι θετικοί στο να παραμείνουν την ομάδα, ωστόσο αυτό το ενδεχόμενο είχε αποκλειστεί σε θεωρητικό επίπεδο μετά την μη εξασφάλιση άδειας συμμετοχής από τα “λιοντάρια”, κάτι που θέτει περιορισμούς στις κινήσεις ενίσχυσης. Και όμως φαίνεται πως στον Πανσερραϊκό κάτι παραπάνω γνωρίζουν και αισιοδοξούν πως θα καταφέρουν να διατηρήσουν τους συγκεκριμένους παίκτες στο ρόστερ σε μία κίνηση η οποία φυσικά θα δώσει την δυνατότητα να παρουσιάσει ένα πρόσωπο τελείως διαφορετικό από αυτό που όλοι φανταζόταν. Δεν αποκλείεται το θέμα να ξεκαθαρίσει στο Δ.Σ της διοργανώτριας την Παρασκευή.

Μάλιστα στην ίδια κατηγορία φαίνεται πως θα προστεθεί και ο Ιωαννίδης ο οποίος αν και έχει δεχθεί κάποιες προτάσεις δεν είναι αρνητικός αυτή την στιγμή να παραμείνει στις Σέρρες.

Θυμίζουμε πως ο Πανσερραϊκός έχει αυτή την στιγμή πέντε συμβόλαια σε ισχύ και είναι αυτά των Στέβιτς, Γιαξή, Φουσού, Τάντιτς και Ντοράγκι.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr