Γ. Κουτζαβασίλης στο ‘SSN’: Έχουμε πεισμώσει-θέλουμε μόνο τη νίκη με τον Κεραυνό!

Γ. Κουτζαβασίλης στο 'SSN': Έχουμε πεισμώσει-θέλουμε μόνο τη νίκη με τον Κεραυνό!

Ο Απόλλων Παραλιμνίου αναζητά την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα και σε αυτόν τον στόχο, έχουν επικεντρωθεί άπαντες στην Σερραϊκή ομάδα, που αποτελεί ένα απο τα φαβορί για άνοδο, παρά το μέτριο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα!

Για τον επικείμενο αγώνα κόντρα στον Κεραυνό Πέρνης μίλησε στο ‘SSN’ ο κεντρικός αμυντικός Γιάννης Κουτζαβασίλης, τόνισε:

Ξεκινήσαμε με δύο απώλειες σε δυο ντέρμπι, ένα με την Καβάλα και ένα τοπικό με το Σιδηρόκαστρο, αλλά είμαστε ομάδα που έχει χαρακτήρα και πρέπει να τον δείξουμε στα επόμενα ματς. Πλέον πάμε με μοναδικό σκοπό, να κερδίσουμε το επόμενο παιχνίδι… συλλέγουμε πληροφορίες για την ομάδα της Πέρνης, που φαίνεται μια καλή ομάδα, αφού πήρε ισοπαλία απο την Καβάλα στην έδρα της. Πρέπει να παρουσιαστούμε όσο καλύτερα γίνεται την Κυριακή και να πάρουμε την νίκη!

-Σας έχει πεισμώσει ως πρωταθλήτρια ομάδα, το γεγονός πως ξεκινήσατε με δυο απώλειες, αν και ήταν δυο δύσκολα παιχνίδια, ως τώρα;

– Γνωρίζουμε από την πρώτη αγωνιστική, πως όλες οι ομάδες θα μας αντιμετωπίζουν με διαφορετικό τρόπο φέτος και αυτό οφείλεται στο ότι είμαστε η πρωταθλήτρια ομάδα αλλά και στην φετινή επιτυχία μας στο κύπελλο Ελλάδος, στο οποίο δείξαμε ότι είμαστε μια ανταγωνιστική ομάδα… αυτές οι δύο απώλειες μας έχουν πεισμώσει και συσπειρώσει ταυτόχρονα! Θέλουμε να ξαναγυρίσουμε στις επιτυχίες και στις νίκες.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr