«Έφυγε» ο Σάκης Βούρτος, παλαίμαχος του Πανσερραϊκού μας

«Έφυγε» ο Σάκης Βούρτος, παλαίμαχος του Πανσερραϊκού μας

Η διοίκηση του Πανσερραϊκού, εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια, στην οικογένεια του Αθανάσιου Βούρτου, για την απώλεια ενός  ποδοσφαιριστή, που αγωνίστηκε με πάθος, φορώντας την «κόκκινη» φανέλα την δεκαετία του ‘80 όταν η ομάδα αγωνιζόταν στην Α΄εθνική. Η νεκρώσιμη ακολουθία ε ψάλει και η ταφή του έγιανα το απόγευμα στο Ροδολίβος.

Ανακοίνωση ΕΘΝΙΚΟΥ ΡΟΔΟΛΙΒΟΥΣ

Σήμερα βρεθήκαμε στην δυσάρεστη θέση να αποχαιρετήσουμε έναν τεράστιο άνθρωπο.Οικογενειάρχης,συμπαθής σε όλους,πραγματικός μαχητής της ζωής και ‘’Εθνικός’’!!Ο Σάκης Βούρτος ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στον Εθνικό,μεταγράφηκε στον Πανσερραϊκό και έφτασε να αγωνιστεί μαζί του μέχρι την Α’ εθνική!Επέστρεψε στην ομάδα μας σαν παίκτης-προπονητής ενώ άφησε μεγάλο έργο από την θέση του προέδρου που ‘’υπηρέτησε’’ για δέκα χρόνια(2004-2014)!!
Ο Σάκης μας άφησε για την ‘’γειτονιά των αγγέλων’’ αλλά θα είναι για πάντα στις καρδιές μας,ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΠΡΟΕΔΡΕ!!

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr