Έφυγε με μεταγραφή ο Αναστασόπουλος στους Μολάους-Ο Κρητικός έρχεται…

Έφυγε με μεταγραφή ο Αναστασόπουλος στους Μολάους-Ο Κρητικός έρχεται...

Με μεταγραφή και για προσωπικούς λόγους

Ο Νίκος Αναστασόπουλος αιφνιδιαστικά, έπρεπε να αποχωρήσει απο τον Πανσερραϊκό και να επιστρέψει στην Λακωνία και την ιδιαίτερη πατρίδα του, παρά την επιθυμία της Σερραϊκής ομάδας να παραμείνει και να βοηθήσει στην άνοδο.

Ο Σπαρτιάτης ποδοσφαιριστής, έφερε την μεταγραφή του Μολαϊκού (το χωριό καταγωγής της συζύγου του), που πήρε την θέση της Σπάρτης στην Γ΄ Εθνική και ενδιαφέρεται να κάνει πρωταθλητισμό και εφόσον η πρόταση ικανοποίησε τα «λιοντάρια», προχώρησαν σε συμφωνία. Ήδη ο Αναστασόπουλος ανακοινώθηκε σήμερα το πρωί.

 Το θηρίο απο την Κέρκυρα έρχεται

Οι άνθρωποι του Πανσερραϊκού κινήθηκαν αμέσως, αφού η ομάδα χρειάζεται αμυντικό μέσο και η αντικατάσταση του Αναστασόπουλου θα γίνει ακόμη και εντός της ημέρας. Όπως μεταφέρουν οι πληροφορίες του ‘SSN’, ο Κερκυραίος Νίκος Κρητικός, θα ντυθεί στα «ερυθρόλευκα».

Ο δυναμικός ποδοσφαιριστής που είναι 25 ετών, έχει αγωνιστεί σε Κέρκυρα, Απόλλων Σμύρνης και Ιωνικό ενώ έχει πάρει τις ποδοσφαιρικές του βάσεις απο τις ακαδημίες του Ολυμπιακού. Μετρά δυο πρωταθλήματα στην Super League με την Κέρκυρα, έχοντας 25 συμμετοχές, ενώ έχει πάνω απο 70 συμμετοχές στην Β΄Εθνική.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr