Έφυγε από κοντά μας ο Στέφανος Καρυπίδης

Έφυγε από κοντά μας ο Στέφανος Καρυπίδης

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε πριν από λίγο η είδηση για τον ξαφνικό  θάνατο του τέως Γεν. Γραμματέα – Ταμεία της ΕΠΣΣ και υποψηφίου προέδρου στις προηγούμενες εκλογές Στέφανου Καρυπίδη. Ο εκλιπών για πολλά χρόνια υπήρξε μέλος των  διοικήσεων της  ΕΠΣΣ  υπό την ηγεσία του αείμνηστου Χριστόφορου Χριστοφορίδη . Η συντακτική ομάδα του SSN εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

Απο την ΕΠΣ ΣΕΡΡΩΝ εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση

Ο πρόεδρος της Ε.Π.Σ.Σερρών Αθανάσιος Χατζηπαντελής, το Δ.Σ, οι υπάλληλοι της Ένωσης και η οικογένεια του Σερραϊκού ποδοσφαίρου, εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια για τον θάνατο του Στέφανου Καρυπίδη.

Ο εκλιπών που υπηρέτησε για πολλά χρόνια το Σερραϊκό ποδόσφαιρο από τη θέση του συμβούλου της Ε.Π.Σ.Σ, έχοντας διατελέσει και Γεν.Γραμματέας και Ταμίας στις θητείες του επί προεδρίας Χριστόφορου Χριστοφορίδη, απεβίωσε την Τετάρτη 27 Μαϊου.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr