Έφυγαν οι πρώτοι αδειούχοι στον Πανσερραϊκό, τα μεταγραφικά στο προσκήνιο…

Έφυγαν οι πρώτοι αδειούχοι στον Πανσερραϊκό, τα μεταγραφικά στο προσκήνιο…

Όσοι παίκτες είναι από μακριά και αγωνίζονται στον Πανσερραϊκό, πήραν νόμιμη άδεια κάποιων ημερών παραπάνω, προκειμένου να ταξιδέψουν και να βρεθούν κοντά στις οικογένειες τους τις ήμερες των Χριστουγέννων. Ήδη από σήμερα σταδιακά έχουν φύγει κάποιοι και μερικοί άλλοι μετά το ματς του τοπικού κυπέλλου. Η Χριστουγεννιάτικη άδεια έχει διάρκεια μέχρι και την Τετάρτη, για ξεκούραση και χαλάρωση, από τον Ηλία Εγγονίδη και την διοίκηση.

Οι Κατσαβάκης-Καζίας έχουν ήδη καταστρώσει τα μεταγραφικά σχέδια της ομάδας για τον Γενάρη, με τις πληροφορίες να λένε πως η ομάδα του Πανσερραϊκού έχει καταλήξει στην επιλογή ενός έμπειρου φορ για την ενίσχυση της επίθεσης, ενώ εξετάζονται κάποιες αξιόλογες περιπτώσεις για τα μετόπισθεν.

Το ευχάριστο είναι ότι ο Πανσερραϊκός, ανεξαρτήτως, εάν βρίσκεται στην δυάδα ή όχι του πρωταθλήματος… παρακολουθείται από scouters και υπάρχει κινητικότητα για την μεταγραφή ποδοσφαιριστή ακόμα και στο εξωτερικό. Δεδομένο, είναι ότι θα γίνουν και εκκαθαρίσεις, με ποδοσφαιριστές που δεν έπεισαν έως τώρα, καθώς και ενίσχυση με νέα ταλέντα από το νομό Σερρών που γκελάρουν στο μάτι των διοικούντων και του τεχνικού επιτελείου.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr