Έφτασε στα 3-5 Πηγάδια ο Πανσερραϊκός…

Έφτασε στα 3-5 Πηγάδια ο Πανσερραϊκός...

Στα 3-5 Πηγάδια της Νάουσας βρίσκεται από το πρωί της Παρασκευής η αποστολή του Πανσερραϊκού, όπως ενημέρωσε και επίσημα η ΠΑΕ μέσω facebook, εκεί όπου για μία εβδομάδα ο Περικλής Αμανατίδης με τους παίκτες του θα έχουν την ευκαιρία να δουλέψουν, να γνωριστούν καλύτερα και να βάλουν τα… θεμέλια για την παρουσία της ομάδας στο πρωτάθλημα.

Μπορεί να είναι πρωτοπορία ακόμη και σε παγκόσμιο επίπεδο για μία ομάδα να ξεκινάει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας στις 22 Σεπτεμβρίου, ωστόσο στην Ελλάδα της… άγνωστο πότε θα αρχίσει Football League, παίζεις με τα δικά της χαρτιά. Ειδικά για τα “λιοντάρια” και με τα όσα πέρασαν το καλοκαίρι το “κάλλιο αργά παρά ποτέ” σίγουρα ταιριάζει.

Σίγουρα οι συνθήκες μπορεί να είναι και ακόμη καλύτερες, καθώς οι θερμοκρασίες το μεσημέρι κυμαίνονται μεταξύ 13-16 βαθμών, ενώ το βράδυ πέφτουν κάτω από τους 10.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr