Έφορος ο Ν.Κατσαβάκης, προπονητής ο Σ.Αναστασιάδης & όλος ο νέος Πανσερραϊκός!

Έφορος ο Ν.Κατσαβάκης, προπονητής ο Σ.Αναστασιάδης & όλος ο νέος Πανσερραϊκός!

Ειδήσεις έβγαλε το έκτακτο Δ.Σ του Μ.Γ.Σ Πανσερραϊκός που ολοκληρώθηκε το βράδυ της Δευτέρας, καθώς ανακοινώθηκε μετά το τέλος του ο σχεδιασμός της νέας προσπάθειας του ποδοσφαιρικού τμήματος με πολλά γνωστά ονόματα να παίρνουν καίριους ρόλους στην επόμενη ημέρα.

Όπως ήταν λίγο-πολύ γνωστό στο Σερραϊκό κοινό, ο παλαίμαχος άσσος των “λιονταριών”, διεθνής με την Εθνική της Κύπρου και προπονητής της Κ20 στο παρελθόν Νίκος Κατσαβάκης είναι αυτός που θα αναλάβει έφορος του τμήματος και θα αναλάβει τον δύσκολο ρόλο να “τρέξει” την ομάδα στην επόμενη ημέρα.

Από την άλλη ο έμπειρος προπονητής Σάκης Αναστασιάδης μετά από σχεδόν ένα χρόνο και με μία ενδιάμεση επιτυχημένη θητεία στον Ηρακλή, επιστρέφει για ακόμη μία φορά στην ομάδα της καρδιάς του, για να… αρχίσει αυτό που δεν πρόλαβε στην τελευταία του προσπάθεια και αν κρίνει κανείς τις συνθήκες κάτω από τις οποίες δημιούργησε μόνος του την περσινή ομάδα του “γηραιού”, που στο τέλος κέρδισε την άνοδο, μόνο θετικά πράγματα μπορεί να περιμένει.

Από εκεί και πέρα team manager της ομάδας αναλαμβάνει ο επίσης παλιός ποδοσφαιριστής της, σκάουτερ και μάνατζερ τα τελευταία χρόνια σε υψηλό επίπεδο, αλλά και προπονητής Νίνο Μιλένκοβιτς, με τον άλλοτε γυμναστή Τάσο Καζία να έχει τον ρόλο του υπεύθυνου του μάνατζμεντ, ενώ ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και προπονητής Ηλίας Εγγονίδης θα είναι ο νέος Γενικός Αρχηγός.

Τέλος, ο Σερραίος σκάουτερ και μάνατζερ Απόστολος Λιβανός, που πρόσφατα είχε συνεργαστεί με την ΑΕΛ-μαζί και με τον Σάκη Αναστασιάδη- αναλαμβάνει το τμήμα scouting, με τον τέως αντιδήμαρχο οικονομικών Στέργιο Γαλάνη να είναι ο νομικός-οικονομικός σύμβουλος της προσπάθειας και τον επίσης νομικό Αλέξανδρο Χατζηδημητρίου να είναι μέλος. Μέλος επίσης θα είναι και ο Αλέξανδρος Καπούλας, ενώ επιστρέφει και η βάση των γραφείων του Πανσερραϊκού εδώ και πολλά χρόνια, η γραμματέας Σούλα Χορτομάρη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Ο Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκός είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τον σχεδιασμό του για την λειτουργία του ποδοσφαιρικού τμήματος. Έφορος αναλαμβάνει ο γνωστός πρώην ποδοσφαιριστής μας Νίκος Κατσαβάκης.

Συνεργάτες του στην προσπάθεια αυτή θα είναι:

Προπονητής Σάκης Αναστασιάδης

Team Manager Νίνο Μιλένκοβιτς

Υπεύθυνος Μάνατζμεντ Τάσος Καζιάς

Γενικός Αρχηγός Ηλίας Εγγονίδης

Τμήμα Scouting Απόστολος Λιβανός

Νομικός- Οικονομικός Σύμβουλος Στέργιος Γαλάνης

Μέλος Αλέξανδρος Χατζηδημητρίου

Μέλος Μάριος Καπούλας

Γραμματεία Σούλα Χορτομάρη

Σκοπός μας είναι να δημιουργήσουμε ξανά μία μεγάλη και δυνατή ομάδα αξιοποιώντας πλήρως το σερραϊκό ποδοσφαιρικό δυναμικό για να επιστρέψουν οι Σερραίοι φίλαθλοι στο γήπεδο. Όλοι μαζί να στηρίξουμε αυτή την προσπάθεια.

Για τον Μ.Γ.Σ Πανσερραϊκός

Ο Πρόεδρος Ο Γ. Γραμματέας

Β. Χατζημιχαηλίδης Ζ. Γκράτζιος”

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr