Έτσι θα συμμετέχουν στο Κύπελλο Ερασιτεχνών οι ομάδες της Γ΄ Εθνικής!

Έτσι θα συμμετέχουν στο Κύπελλο Ερασιτεχνών οι ομάδες της Γ΄ Εθνικής!

Αλλάζει και πάλι ο τρόπος συμμετοχής των ομάδων της Γ΄ Εθνικής στον θεσμό του Κυπέλλου, καθώς η ΕΠΟ με ένα συνοπτικό έγγραφο προς τις ΕΠΣ, πληροφορεί για τις καταληκτικές ημερομηνίες στις οποίες θα πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί οι θεσμοί των Κυπέλλων και παράλληλα όμως, βγάζει δύο ειδήσεις.
Η πρώτη είδηση είναι η αναμενόμενη κατάργηση, εκ νέου, του ανούσιου θεσμού του Κυπέλλου Γ´ Εθνικής. Η δεύτερη είδηση όμως ξαφνιάζει, καθώς οι ομάδες της κατηγορίας θα περάσουν πάλι στον θεσμό του Κυπέλλου Ερασιτεχνών αλλά δεν θα ξεκινήσουν από τα τοπικά Κύπελλα.
Συγκεκριμένα, το Κύπελλο της Ε.Π.Σ.Σερρών θα διεξαχθεί κανονικά με την συμμετοχή των ομάδων από τις τρεις κατηγορίες και μέχρι την Κυριακή 18 Μαρτίου 2018 θα πρέπει να έχει διεξαχθεί ο τελικός και να έχει προκύψει ο Κυπελλούχος. Στην επόμενη φάση όλοι οι Κυπελλούχοι των Ενώσεων θα μπουν στην κληρωτίδα μαζί με τις ομάδες της Γ´ Εθνικής και έτσι θα συνεχιστεί το Κύπελλο Ερασιτεχνών μέχρι να προκύψει η ομάδα που θα σηκώσει το τρόπαιο.

Τις επόμενες μέρες αναμένεται να δημοσιευτεί η προκήρυξη του Κυπέλλου Ερασιτεχνών από την ΕΠΟ και θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον να μάθουμε:
Αν θα παραμείνει ως έπαθλο στον Κυπελλούχο Ερασιτεχνών, μία θέση στην Γ´ Εθνική της περιόδου 2018-2019.

 

πηγή:dinataathlitika.gr

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr