Έτσι θα διεξαχθεί το πρωτάθλημα στην Β΄ Ε.Π.Σ.Σ! Σέντρα στις 23/9

Έτσι θα διεξαχθεί το πρωτάθλημα στην Β΄ Ε.Π.Σ.Σ! Σέντρα στις 23/9

Μετά από αρκετές ημέρες αναμονής και συζητήσεις επί συζητήσεων, το πρωτάθλημα της Β΄ Κατηγορίας της Ε.Π.Σ.Σερρών είναι πλέον έτοιμο να ξεκινήσει το Σαββατοκύριακο 23-24/9, καθώς μετά την συνάντηση που υπήρχε το απόγευμα της Τρίτης στις εγκαταστάσεις της Ένωσης παρουσία του προέδρου Σάκη Χατζηπαντελή, του αντιπροέδρου Κώστα Βότση, του γενικού γραμματέα Κώστα Μεταλλίδη, του προέδρου της Επιτροπής Διαιτησίας και μέλους του Δ.Σ Στέλιου Μετσιμενίδη, αλλά και εκπροσώπων της πλειοψηφίας των ομάδων, πάρθηκαν αποφάσεις για τον τρόπο διεξαγωγής.
Ο Κώστας Βότσης ως υπεύθυνος διεξαγωγής των πρωταθλημάτων πρότεινε τρεις τρόπους στους εκπροσώπους των ομάδων και αυτοί κλήθηκαν να ψηφίσουν. Οι τρόποι ήταν:
1) Διεξαγωγή πρωταθλήματος σε 3 γύρους, 2) Διεξαγωγή πρωταθλήματος σε 2 γύρους με play off στο φινάλε των έξι πρώτων ανά όμιλο και 3) Διεξαγωγή του πρωταθλήματος σε 2 γύρους.

Τελικά με 11 ψήφους από τις 14 ομάδες που έδωσαν το παρών πέρασε η πρόταση για διεξαγωγή πρωταθλήματος σε 2 γύρους με play off στο φινάλε της κανονικής διάρκειας. Επίσης από την Ε.Π.Σ.Σ σημειώθηκε ότι την Τετάρτη θα γίνει ο καταρτισμός των ομίλων και η κλήρωση έτσι ώστε οι ομάδες να μπούνε στο γήπεδο την επόμενη εβδομάδα.

Οι 20 ομάδες που δήλωσαν τελικά συμμετοχή είναι: Αχλαδοχώρι, Βυρώνεια,Αμμουδιά, Μοναστηράκι, Νέα Τυρολόη, Νέο Πετρίτσι, Πλατανάκια, Ποντισμένο, Ιωνικός, Λέοντες, Ηρακλής, Εμμανουήλ Παπάς, Πεθελινός, Οινούσα, Ψυχικό, Δραβίσκος, Νέα Ζίχνη, Δημητρίτσι, Βαλτοτόπι, Παλαιοκώμη.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr