Έτοιμο το βιβλίο “50 χρόνια Πανσερραϊκός”!

Έτοιμο το βιβλίο "50 χρόνια Πανσερραϊκός"!

Μετά από δύο χρόνια αδιάκοπης έρευνας και αναζήτησης στο χρονοντούλαπο της ιστορίας του Πανσερραϊκού, ο συνεργάτης του “Serres Sport News” Κωνσταντίνος Γουζέλης, γνωστός και ως Dinos Panserraikos, κατάφερε να ολοκληρώσει τη συγγραφή του βιβλίου “50 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ”.

 

Ένα βιβλίο που αφορά όλα τα τμήματα των “λιονταριών”, από την πρώτη ημέρα ίδρυσης του Μ.Γ.Σ, μέχρι και την συμπλήρωση 50 χρόνων ζωής για την αγαπημένη ομάδα των Σερρών.

 

Η ιστορία του Πανσερραϊκού μέσα από αφήγηση και τους αριθμούς, οι παίκτες που φόρεσαν την κόκκινη φανέλα, όλα τα ματς της ομάδας από το τότε μέχρι το σήμερα και ότι συνέβη σε αυτήν μέσα σε 264 σελίδες οι οποίες “φέρουν πάνω” τους τον κόπο, την υπομονή και την επιμονή του Ντίνου να ολοκληρώσει το βιβλίο.

 

Την Παρασκευή 24 Οκτωβρίου είχε την ευκαιρία να το πιάσει ο ίδιος για πρώτη φορά στα χέρια του, ενώ μέχρι τα μέσα Νοεμβρίου θα τυπωθούν και τα υπόλοιπα έντυπα προκειμένου όλος ο φίλαθλος κόσμος να έχει την ευκαιρία να το διαβάσει.

 

Μέσα από το www.serressport.gr θα υπάρξει η σχετική ενημέρωση για το πως και το πότε…

 

Υ.Γ: Ντίνο ότι και να πω είναι λίγο, ξέρω πόσο δούλεψες για αυτό το βιβλίο και σου αξίζουν συγχαρητήρια και μόνο…

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr