Έτοιμο για την πρεμιέρα το Ρούπελ, 73-45 την Καβάλα | Πήρε Αφούς Ιωαννίδη

Έτοιμο για την πρεμιέρα το Ρούπελ, 73-45 την Καβάλα | Πήρε Αφούς Ιωαννίδη

Θετικότατο ήταν το τελευταίο φιλικό τεστ της ομάδας του Ρούπελ, καθώς το συγκρότημα του Σπύρου Ιωαννίδη κέρδισε στο ρελαντί τους Πάνθηρες Καβάλας στο Σιδηρόκαστρο, παρά τις πολλές απουσίες (Ντινούδης,Πετράς,Σεφερίδης,Νιφορίδης,Σκαλιστής,Μουτσίδης) και έδειξε έτοιμο για το πρώτο επίσημο παιχνίδι την επόμενη εβδομάδα στην Προσοτσάνη.

Το Ρούπελ μπήκε πάρα πολύ δυναμικά και προηγήθηκε με 25-11 με το τέλος της 1ης περιόδου. Στο δεύτερο δεκάλεπτο ωστόσο οι φιλοξενούμενοι εκμεταλλεύτηκαν την χαλαρότητα των παιχτών του Ρούπελ και έκλεισαν το ημίχρονο στο -4 (35-31). Το Ρούπελ μπήκε φουριόζο στην επανάληψη και καθάρισε με συνοπτικές διαδικασίες το παιχνίδι παίρνοντας μια εύκολη φιλική νίκη. Αξίζει να σημειωθεί πως στην σημερινή αναμέτρηση αγωνίστηκαν κανονικά τα αδέρφια Ιωαννίδη που αποκτήθηκαν από την ομάδα του Ρούπελ.

Τα δεκάλεπτα: 25-11,35-31,53-35,73-45.

 

Έκλεισαν τα αδέρφια Ιωαννίδη

Σημαντική μεταγραφική ενίσχυση για την ομάδα του Ρούπελ που ενισχύθηκε σημαντικά στις θέσεις “3” , “4” ενόψει της έναρξης της νέας αγωνιστικής περιόδου. Πιο συγκεκριμένα παίχτες του Ρούπελ πρέπει να θεωρούνται τα αδέρφια Ιωαννίδη που έχουν αγωνιστεί στον Πανσερραϊκό και στον Α.Ο.Σ . Πρόκειται για δυο 18χρονους αθλητές που είχαν πρωταγωνιστικό ρόλο στις εφηβικές και ανδρικές ομάδες όπου αγωνίστηκαν. Έτσι λοιπόν Δημήτρης και Κώστας Ιωαννίδης αποτελούν κατά πάσα πιθανότητα τις τελευταίες μεταγραφικές “πινελιές” για την ομάδα του Σπύρου Ιωαννίδη.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr