Έτοιμος να παλέψει για την επιβίωση ο Μέγας Αλέξανδρος Καρπερής!

Έτοιμος να παλέψει για την επιβίωση ο Μέγας Αλέξανδρος Καρπερής!

Έτοιμος για την πρεμιέρα του στην Γ΄ Εθνική είναι ο πρωτάρης “Τοday’s” Μέγας Αλέξανδρος Καρπερής. Οι περσινοί πρωταθλητές της Ε.Π.Σ.Σερρών διατήρησαν ένα σημαντικό κομμάτι του κορμού που τους έδωσε την 1η θέση και την άνοδο και ενίσχυσαν την ομάδα κυρίως με νεαρούς και ταλαντούχους ποδοσφαιριστές που αποκτήθηκαν μετά την συνεργασία του προπονητή Μίλτου Δουλγέρη με τον τεχνικό διευθυντή Παντελή Κρυστάλλη.

Στόχος των νεοφώτιστων είναι να δημιουργήσουν μία ανταγωνιστική ομάδα η οποία θα χτυπάει όλα τα παιχνίδια με το ίδιο σθένος και θα παλέψει για την επιβίωση της στον όμιλο, με δεδομένο ότι οι μισές ομάδες θα αποχαιρετήσουν την κατηγορία στο τέλος της σεζόν.

Την Κυριακή 1η Οκτωβρίου στο γήπεδο της Ηράκλειας ο Μέγας Αλέξανδρος υποδέχεται τον πρωταθλητή Καβάλας Αετό Ορφανού και θέλει να ξεκινήσει με νίκη. Έτσι και αλλιώς ψυχολογία υπάρχει μετά τη φιλική νίκη κόντρα στο Παραλίμνιο και Δουλγέρης έχει ζητήσεις από τους παίκτες του συγκέντρωση και πίστη στο πλάνο. Δεν υπολογίζονται οι τραυματίες Αλμύρας, Κυρικτσής και Εμμανουήλ.

 

ΡΟΣΤΕΡ

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ

ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΣΙΜΗΣ

ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ

ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΝΕΔΟΣ

ΚΩΣΤΑΣ ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΑΝΟΣ

ΦΩΤΗΣ ΖΑΝΤΣΙΟΣ

ΝΙΚΟΣ ΓΚΑΛΙΟΣ

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΜΕΣΟΙ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΙΚΟΛΙΤΣΑΣ

ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΑΡΔΑΣ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΟΥΝΟΥΣΙΔΗΣ

ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΓΓΕΛΟΣ ΚΟΥΤΛΑΣ

ΝΙΚΟΣ ΜΠΙΝΤΣΗΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΑΥΡΟΥΔΗΣ

ΘΑΝΑΣΗΣ ΣΕΛΑΛΜΑΤΖΙΔΗΣ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

ΘΑΝΑΣΗΣ ΑΛΜΥΡΑΣ

ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ

ΦΩΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΙΔΗΣ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΚΛΑΒΙΝΗΣ

ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΚΡΥΣΤΑΛΛΗΣ

ΣΑΚΗΣ ΓΚΟΓΚΑΣ

ΚΩΣΤΑΣ ΚΥΡΙΚΤΣΗΣ

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr