Έτοιμος για το break ο ΑΟΣ!

Έτοιμος για το break ο ΑΟΣ!

Και τώρα αρχίζουν τα ωραία.. Έφτασε επιτέλους η ώρα των playoffs με τις ομάδες να διεκδικούν με ίσες πιθανότητες το εισιτήριο της ανόδου. Με πολύ καλή ψυχολογία θα ταξιδέψει αύριο στην Καβάλα για να αντιμετωπίσει τον Αστέρα η ομάδα του Γιάννη Μπουτάκογλου με σκοπό να σπάσει την έδρα και να πάρει το πλεονέκτημα ενόψει του ερχόμενου παιχνιδιού.

Η ομάδα του Α.Ο.Σ δούλεψε αρκετά καλά στις προπονήσεις και δηλώνει έτοιμη για την πρόκληση, που έχει μπροστά της. Έτσι λοιπόν, το σύνολο του Γιάννη Μπουτάκογλου το απόγευμα του Σαββάτου (18:00) καλείται να κάνει μια πολύ καλή εμφάνιση και να προσπαθήσει να κερδίσει, ώστε να είναι το φαβορί για την πρόκριση στο final 4 της διοργάνωσης. Σίγουρα απών από το αυριανό παιχνίδι θα είναι ο Χορτομάρης, ενώ αμφίβολη κρίνεται η συμμετοχή των Γιαβρόπουλου,Λαδιά και Τερζή. Από την άλλη πλευρά, ο Αστέρας είναι μια πολύ καλή ομάδα με αρκετούς έμπειρους παίχτες και με δεδομένο το πλεονέκτημα της έδρας φαντάζει ως το φαβορί της σειράς.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr