Έτοιμος για το 4/4 ο Πανσερραϊκός !

Έτοιμος για το 4/4 ο Πανσερραϊκός !

Η πολυπόθητη άνοδος στις Εθνικές κατηγορίες μοιάζει πολύ κοντά για την ανδρική ομάδα του Πανσερραϊκού, η οποία έχει το απόλυτο 3/3 στο μίνι πρωτάθλημα και το προσεχές Σάββατο (18/5) και ώρα 17:00 επιθυμεί να διευρύνει το σερί νικών και να κάνει ίσως το πλέον καθοριστικό βήμα για τον τελικό στόχο. Ο Αστέρας Καβάλας έρχεται στις Σέρρες παίζοντας το τελευταίο του χαρτί για την διάκριση και μόνο εύκολο δεν θα είναι το παιχνίδι για τους “κόκκινους”.

 

Πάνοπλος και αποφασισμένος…

Χωρίς αγωνιστικούς πονοκεφάλους ετοιμάζει την ομάδα του ο Φ.Κοκολιός ενόψει του σπουδαίου παιχνιδιού γνωρίζοντας άριστα τους Καβαλιώτες. Ο Πανσερραϊκός έχει αντιμετωπίσει ήδη 4 φορές την ομάδα του Λ.Μαγιάννη επικρατώντας σε όλες. Αξίζει να σημειωθεί, ότι τα “λιοντάρια” από αυτά τα παιχνίδια συνάντησαν μεγάλη αντίσταση μόνο στο εντός έδρας παιχνίδι του β’ γύρου (77-70). Η προϊστορία δείχνει Πανσερραϊκό,αλλά όλα θα ξεκαθαρίσουν το απόγευμα του Σαββάτου στο κατάμεστο κλειστό της Ομόνοιας. Διαιτητές του παιχνιδιού οι Ζαχαριάδης-Ισιγώνης.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr