Έτοιμος για το μεγάλο ντέρμπι ο Πανσερραϊκός !

Έτοιμος για το μεγάλο ντέρμπι ο Πανσερραϊκός !

Στο εξαιρετικό 3/3 του β’ γύρου μεσολάβησε το ρεπό για τα “λιοντάρια” και την Γ’Εθνική γενικότερα, με την ερχόμενη Κυριακή να έχουμε και πάλι δράση. Οι παίχτες του Ραδή Θεοδωρίδη, αφού ξεκουράστηκαν και δούλεψαν στις αδυναμίες τους είναι έτοιμοι για το μεγάλο ντέρμπι με τον πρωτοπόρο Λεύκιππο Ξάνθης. Οι “κόκκινοι” θέλουν να εκμεταλλευτούν την πολύ καλή τους κατάσταση και τον παράγοντα έδρα και να πανηγυρίσουν μια μεγάλη νίκη, που θα τους βάλει για τα καλά στο κόλπο ανόδου.

Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν στον Πανσερραϊκό, που έχει την ευκαιρία να ανέβει και άλλο βαθμολογικά και όχι μόνο. Από την άλλη, ο πρωτοπόρος Λεύκιππος (13-2) έρχεται στις Σέρρες και γνωρίζει πως αν περάσει θα κάνει και αυτός με την σειρά του αποφασιστικό βήμα για την κατάληψη των δυο προνομιούχων θέσεων. Το παιχνίδι αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον (23/2, 18:00), για αυτό και ο κόσμος θα δώσει σίγουρα βροντερό παρόν στο ΔΑΚ Σερρών.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr