Έτοιμος για τον πρώτο “τελικό” με τον ΚΑΟΔ ο Πανσερραϊκός BC

Έτοιμος για τον πρώτο "τελικό" με τον ΚΑΟΔ ο Πανσερραϊκός BC

Το μεγάλο ντέρμπι κορυφής ανάμεσα στον ΚΑΟΔ και τον Πανσερραϊκό περιλαμβάνει η 16η στροφή του πρωταθλήματος της ΕΚΑΣΑΜΑΘ. Οι “κόκκινοι” είναι πανέτοιμοι για το κομβικό παιχνίδι του Σαββάτου, που ο νικητής εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα έχει ισχυρότατο προβάδισμα για την κατάληψη της 1ης θέσης και της όσο το δυνατόν καλύτερης διασταύρωσης στην συνέχεια του πρωταθλήματος.

Οι παίχτες του Πανσερραϊκού, όπως και ο κόσμος και η διοίκηση ανυπομονούν για τον αγώνα στην Δράμα και ποντάρουν στην ποιότητα της ομάδας ώστε να έρθει το μεγάλο διπλό. Ο Φ.Κοκολιός με εξαίρεση το διάστρεμμα του Γρίψιου δεν αντιμετωπίζει άλλα προβλήματα ενόψει της αυριανής αναμέτρησης. Αξίζει να σημειωθεί πως τα “λιοντάρια” είχαν επικρατήσει στο πρώτο παιχνίδι μεταξύ των δυο ομάδων στις Σέρρες με 70-63 και αυτό θα επιδιώξουν και αύριο, καθώς η ήττα από τον Α.Ο.Σ δεν αφήνει άλλα περιθώρια.

Το τζάμπολ του σπουδαίου αγώνα έχει οριστεί για τις 17:00 στο κλειστό του Κραχτίδης με διαιτητικό δίδυμο τους Μπακάλη και Ζαχαριάδη.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr