Έτοιμος για προπονητής στο… Μπενίν παλιός παίκτης του Πανσερραϊκού!

Έτοιμος για προπονητής στο... Μπενίν παλιός παίκτης του Πανσερραϊκού!

Έτοιμος να αναλάβει μία ομάδα του Μπενίν είναι ο Άγγελος Διγκόζης, καθώς AS Dragons FC de l’Ouémé κατέθεσε επίσημη πρόταση στον 44χρονο τεχνικό, ο οποίος δεν είναι καθόλου αρνητικός στο να κοουτσάρει την ομάδα της Αφρικής! Του προσφέρεται μάλιστα συμβόλαιο δέκα μηνών, όσο δηλαδή θα διαρκέσει η σεζόν.

Αποτέλεσμα εικόνας για διγκοζης πανσερραικος

Μάλιστα ο παλιός παίκτης του Πανσερραϊκού, καθώς είχε φορέσει τη φανέλα της ομάδας την σεζόν 2008-09 κάνοντας 20 συμμετοχές τις επόμενες ημέρες θα πάει ως το Μπενίν για να μιλήσει και από κοντά με τους ανθρώπους της ομάδας και όπως είπε σε δηλώσεις του δεν είναι αρνητικός: “Το σκέφτομαι. Είναι μια μεγάλη απόφαση. Είναι Δυτική Αφρική στο Μπενίν σε μια ομάδα ιστορική με 12 πρωταθλήματα. Οι άνθρωποι στείλανε τα συμβόλαια. Υπάρχει συμφωνία στο οικονομικό και απομένει στο τέλος της επόμενης εβδομάδας να κάνω ένα ταξίδι εκεί και εφόσον ικανοποιηθώ από την όλη κατάσταση εκεί, τότε θα συμφωνήσουμε. Είναι μια μεγάλη απόφαση και τα χρήματα είναι ικανοποιητικά αλλά αυτό που σκέφτομαι είναι ότι είναι εντελώς διαφορετικές οι συνθήκες. Σκέφτομαι ότι θα κάνω μια νέα προσπάθεια και θα γνωρίσω κάτι διαφορετικό. Οι οικονομικές απολαβές είναι αρκετά καλές και το σκέφτομαι. Είμαι θετικός στο να πάω εκεί. Δεν υπάρχει εγκληματικότητα, το έχω ψάξει. Υπάρχουν πολλοί πλούσιοι, αλλά και πολλοί φτωχοί. Θα πάω από κοντά και θα δούμε”.

Το Μπενίν συνορεύει με το Τόγκο, τη Νιγηρία, την Μπουρκίνα Φάσο και τον Νίγηρα. Ο Διγκόζης δούλεψε τη σεζόν που ολοκληρώθηκε στη Δόξα Δράμας, στη Football League. Παλαιότερα έχει περάσει από τον πάγκο των Τυληκράτη Λευκάδας, Παναχαϊκής, Τυρνάβου, Τρικάλων, Αιγινιακού, Κέρκυρας και Καβάλας.

Στην αφρικανική Ήπειρο έχουν δουλέψει και άλλοι Έλληνες προπονητής, όπως ο Λεωνίδας Μπίλης (Γκάνα), αλλά και ο Πέτρος Κούκουρας, ο οποίος αυτή την περίοδο κοουτσάρει την Pacific Heroes της Γκάνας.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr