Έτοιμος για νίκη κόντρα στην Καλλιθέα – Μπήκε ο Τσούτσης, πρώτη για Πόζογλου

Έτοιμος για νίκη κόντρα στην Καλλιθέα - Μπήκε ο Τσούτσης, πρώτη για Πόζογλου

Την πέμπτη του νίκη στα τελευταία έξι παιχνίδια θα διεκδικήσει την Κυριακή ο Πανσερραϊκός, που θα υποδεχθεί στις 15:00(live SSN) στο Δημοτικό γήπεδο την Καλλιθέα για την 21η αγωνιστική της Football league.

 

Προερχόμενοι από την εκτός έδρας νίκη στα Χανιά οι «κόκκινοι» θέλουν να συνεχίσουν τα καλά αποτελέσματα και να ανέβουν ακόμη πιο ψηλά στην βαθμολογία, προκειμένου να είναι ακόμη πιο άνετοι στην συνέχεια.

 

Το ευχάριστο για τον Παναγιώτη Διλμπέρη είναι ότι πέρα από τους τιμωρημένους Σιάκκα και Κάκκο και τον Μέλκα που είχε ίωση και έμεινε αρκετές ημέρες εκτός προπονήσεων μπορεί να υπολογίζει  στους Γαβριηλίδη, που εξέτισε την μία από τις δύο αγωνιστικές τιμωρίας,  Βοσκόπουλο, που δεν αγωνίστηκε στα Χανιά λόγω ίωσης,  Τσούτση και Πόζογλου με τον τελευταίο να είναι για πρώτη φορά στην αποστολή της ομάδας από τον Ιανουάριο που αποκτήθηκε.

 

Η αποστολή του Πανσερραϊκού είναι: Ρίστιτς, Κασίμης, Στέβιτς, Βοσκόπουλος, Τσελεπίδης, Καψάλης, Ιωαννίδης, Τζέσι Φουσού, Τσιμίκας, Παναγιωτίδης, Ρούτσης, Πόζογλου, Κανούλας, Γκούρτσας, Τσούτσης, Γαβριηλίδης, Άντριτς και Ντοράγκι.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr