Έτοιμοι για μεταγραφική έκπληξη οι Ίκαροι!

Έτοιμοι για μεταγραφική έκπληξη οι Ίκαροι!

Μπορεί οι διακοπές των Ικάρων να ξεκίνησαν πρόσφατα, μετά το τέλος της αγωνιστικής περιόδου και τους πανηγυρισμούς για την επιτυχία της ανόδου στην Β΄ Εθνική, ωστόσο ήδη οι “κυανοκίτρινοι” μετά την παραμονή του Στέργιου Ποργιόπουλου στον πάγκο έχουν θέσει σε λειτουργία και τον μεταγραφικό σχεδιασμό έχοντας ήδη πολλές προχωρημένες επαφές προκειμένου να στελεχώσουν το ρόστερ με έμπειρους και ποιοτικούς παίκτες. Έτσι και αλλιώς το ταλέντο υπάρχει στους νέους παίκτες και ήταν αυτό που έφερε και την άνοδο.

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες οι Σερραίοι έχουν προχωρημένο επίπεδο συζητήσεων με τουλάχιστον δύο καλαθοσφαιριστές των οποίων τα ονόματα θα προκαλέσουν ενθουσιασμό μόλις διαρρεύσουν και εφόσον όλα φυσικά πάνε όπως ακριβώς τα επιθυμούν οι εμπλεκόμενες πλευρές.

Η διοίκηση του Άρη Αθανασιάδη έχοντας ένα πλάνο το οποίο περιλαμβάνει σε πρώτο πλάνο μαζί με την ανδρική ομάδα και τις ακαδημίες δείχνει ικανό να πείσει ακόμη και παίκτες που φαινομενικά δύσκολα θα έπαιρναν απόφαση να έρθουν στις Σέρρες.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr