Έτοιμη να αποχωρήσει η Καλλονή – Πιθανόν να μην ταξιδέψει ο Πανσερραϊκός

Έτοιμη να αποχωρήσει η Καλλονή - Πιθανόν να μην ταξιδέψει ο Πανσερραϊκός

Το τέλος του πρωταθλήματος για την Καλλονή στην φετινή Football League φαίνεται πως θα έρθει λίγο νωρίτερα. Σύμφωνα με πληροφορίες από το νησί και δημοσίευμα του lesvospost.com η διοίκηση της ομάδας δεν πρόκειται να πληρώσει από δω και πέρα άλλες δόσεις ή υποχρεώσεις που έχει προς ποδοσφαιριστές στους οποίους οφείλει χρήματα, αρχίζοντας έτσι την αντίστροφη μέτρηση για την αποβολή της από το πρωτάθλημα.

 

Η Καλλονή ήταν συνεπής μέχρι και την περασμένη εβδομάδα όταν κατέβαλλε τα μισά χρήματα που όφειλε στον Κώστα Δαύκο, ωστόσο η δεύτερη δόση δεν καταβλήθηκε με αποτέλεσμα η πρώτη αφαίρεση τριών βαθμών να είναι και επίσημα οριστική!

 

Ωστόσο την περασμένη Τρίτη θα έπρεπε να καταβάλλει την δεύτερη δόση στους Χόγκ και Μάρκοβιτς με τους οποίους είχε προχωρήσει σε διακανονισμό, κάτι που τελικώς δεν έκανε. Οι δυο παίκτες ενημέρωσαν σχετικά το Διαιτητικό Δικαστήριο το οποίο θα προχωρήσει από δω και πέρα τις διαδικασίες αφαίρεσης βαθμών από την Καλλονή.

 

Αυτό σημαίνει πως αν αφαιρεθούν τελεσίδικα τρεις φορές βαθμοί, η ομάδα αποβάλλεται από το
πρωτάθλημα αλλά δεν αποκλείεται αυτό να συμβεί νωρίτερα, καθώς δεν υπάρχει πλέον κανένας απολύτως λόγος να ταλαιπωρείται η ομάδα συνεχίζοντας να αγωνίζεται. Ενδεχομένως το ματς με τα Χανιά που είναι εντός έδρας να διεξαχθεί κανονικά και να είναι και το τελευταίο για φέτος για την ομάδα της Λέσβου, αν και κανείς δεν μπορεί με σιγουριά να το πει αυτό, αφού δεν αποκλείεται ακόμη και μέσα στις επόμενες ώρες να υπάρξουν επίσημες ανακοινώσεις.

 

Θυμίζουμε πως ο Πανσερραϊκός υπό φυσιολογικές συνθήκες στις 11 Ιουνίου αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Καλλονή, ωστόσο πιθανόν να μην χρειαστεί να ταξιδέψει αν επαληθευτούν όλα τα παραπάνω.

 

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr